Mesec
AP/David Carson/St. Louis Post-D
Mesec

AP/David Carson/St. Louis Post-D

Foto: AP/David Carson/St. Louis Post-D

Ovi aspekti su nešto čega se zaista treba plašiti, smatraju astrolozi.

Pun Mesec se dešava prilično često, ali ako postupite kako treba, možete umanjiti njegov negativan uticaj. Prvo, treba da kontrolišete svoje emocije i da ne "nasedate" na provokacije. Kad osetite da gubite kontrolu, izbrojite do 10 naglas i tek onda donesite odluku. Ono što astrolozi takođe predlažu tokom punog Meseca jeste da izbacite "smeće" iz kuće, misli, srca.

Koji su najgori dani u 2021?
27. april - Ovo je dan crvenog Meseca. Ovog dana nije samo pun, već i super Mesec koji se približava se Zemlji na minimalnu razdaljinu i neverbalno vrežanje može prerasti u nasilje. Svi projekti započeti ovog dana biće osuđeni na neuspeh. Posebno je opasne negativne misli, najviše za one osetljive psihe.

26. maj - Pomračenje Meseca će doneti porast kriminala. Pazite se da vas ne obmanu ukoliko ulazite u rizičlne poslove. visok je rizik od krađa i pljački, a posledice ovog pomračenja ukloniće se u naredna tri meseca. Nemojte biti "zlopamtilo", inače ćete sebi stvoriti nove neprijatelje.

10. jun - Prstenasto pomračenje Sunca. Najveći čovekov neprijatelj ovog dana je njegov strah. Držite svoje emocije pod kontrolom i ni u kom slučaju ne ulazite u otvorene sukobe. Posledice pogrešnih postupaka osećaćete narednih pet godina.

19. novembar - Nepotpuno pomračenje Meseca negativno će uticati na lične odnose. Izbegavajte svađe na ovaj dan. Agresija i rasprsve mogu da unište vezu sa partnerom, bez nade da se ikada pomirite.

4. decembar - Najopasniji dan 2021. godine. Potpuno pomračenje Sunc izazvaće štetne posledice po sve. Posledice problema u ovom periodu osećaćete u naredne četiti godine. Na ovaj dan je bolje da uopšte ne kontaktirate ni sa kim, uzmite slobodan dan i provedite vreme sami, čitajući knjigu.