ŠTA NAM DONOSI PUN MESEC U RIBAMA 10. SEPTEMBRA Spremite se za haos, ova 3 znaka čeka potpuna katastrofa
Foto: Shutterstock

Jesenji pun Mesec je nešto krajnje neobično i nestvarno, a njegovu moć možemo osetiti i sami i to već danas: neko je uzbuđen i emocije kipte preko svih mera, a neko je radostan i sve liči na neku magiju. Uticaj punog Meseca počinje tri dana unapred, a zatim se nastavlja tri dana nakon samog vrhunca punog meseca.

Mesec je zadužen za naše energetske uspone i padove. Uzmite u obzir da sada celo vaše telo počinje da se puni snagom i energijom. Baterije su na maksimumu.

Najbolje je da iskoristite ovaj nalet energije na najpozitivniji način.

Pošto će se Pun Mesec odvijati u znaku Riba, zato je i specifičan i magičan.

Najvažnija stvar trenutno je da se fokusirate na svoje zdravlje. Pratite svaki ugao tačku po tačku. Mentalno, fizičko i psihičko zdravlje su vaša tri najvažnija cilja. Gde god nađete nedostatke i minuse, odmah to zabeležite kako biste pristupili rešavanju i ispravljanju problema. Jer čovek koji je potpuno fizički zdrav, ali nesiguran ili se u njegovom srcu uselio strah, ne može postati uspešan, a ni srećan.

I obrnuto: ako postoji san i posao kojem se predajete sa strašću, onda će fizičkom telu trebati: pravilna ishrana, vežbanje i čist vazduh. Ne zaboravite da obratite pažnju na ovo.

Pun Mesec dolazi u dva elementa - Zemlji i Vodi. Šta to znači? Vreme je da se posvetite sebi. Da razmislite ko ste i gde se nalazite? Da li vam prija život koji ste sebi stvorili?

Oprostite se od nepotrebnog

10. septembra mnogima dolazi i nezasluženo nevoljeni retrogradni Merkur.

Tokom takve faze Merkura važno je rešiti sve stare probleme, oprostiti se od nepotrebnog.

Izaberite vreme i na dan punog Meseca ostanite sami sa sobom: osvrnite se u prošlost, uronite u trenutak koji vas možda još uzbuđuje, a zatim pokušajte da shvatite koju snagu i pouku vam je dao. Očistite svoju budućnost od nepotrebnih misli i onoga što se davno dogodilo. Oprosti, zahvali i pusti.

Ovo se može ponavljati tokom cele faze retrogradnog Merkura do 2. oktobra.

U naredne dve nedelje vaš najvažniji zadatak je da vodite računa o svom zdravlju, mislima i osećanjima. Utvrđivanje stvarnih namera i ciljeva, odbacivanje zastarelog i nepotrebnog, usavršavanje iskustva i veština.

Obratite pažnju na sve što se dešava. Pratite svoje misli. Pun mesec će omogućiti dobre ideje.

ŠTA NAM DONOSI PUN MESEC U RIBAMA 10. SEPTEMBRA Spremite se za haos, ova 3 znaka čeka potpuna katastrofa

unsplash.com

 

Tokom ovog perioda slušajte intuiciju

Pošto na ovom punom mesecu ima mnogo misticizma i magije, nemojte nikome da govorite svoje ideje ili tajne.

Intuicija će tokom ovog perioda biti u najboljem izdanju, zato pažljivo slušajte i ne pokušavajte da idete protiv nje.

Tuga, melanholija i potpuno beznađe bića mogu da pogode neke ljude. Ne plašite se. Prihvatite to stanje kao alarm da se zagledate duboko u sebe i da napokon shvatite koje situacije i koji ljudi pokreću u vama ovakva raspoloženja.

U fazama punog meseca nemojte da jedete jaku hranu ili pijete mnogo jaku kafu ili čaj. Ovo je vreme u kojem treba da jedete lagano, da ne opterećujete ni stomak, a ni glavu.

Ne ulazite u rasprave i ne krivite Merkur za sve. Vi ste odrasla osoba i naučite da se ponašate u skladu sa time. Kao odrasla osoba ste verovatno do sada shvatili da su dobra dela kvalitetnija i čist melem za dušu.

Obavezno očistite prostor u kojem živite, dovedite stvari u red, okupajte se solju i pijte više biljnih čajeva.

Uoči punog meseca zapalite sveće. Ovo će pomoći prostoru da se oslobodi energije, razgovora i misli.

ŠTA NAM DONOSI PUN MESEC U RIBAMA 10. SEPTEMBRA Spremite se za haos, ova 3 znaka čeka potpuna katastrofa

Foto: Youtube/Printscreen

 

Sada treba maksimalno voditi računa o svom zdravlju i svojoj duhovnoj snazi. Jedino tako možete ostvariti sve svoje želje.

Bilo kako bilo, pun Mesec će kao i uvek doneti pomalo drame, posebno za sledeća tri znaka Zodijaka:

BLIZANCI

Ovo je vrlo važan period za vašu karijeru i imidž u javnosti, pa je moguće da ćete osećati pritisak oko toga kakav utisak ostavljate na okolinu. Ovo će za vas biti period prepun akcija i možda ćete se osećati prinuđenim da napravite velike, ključne poteze, ali ovo nije trenutak za takve odluke. Radije se smirite i prologirajte što je duže moguće donošenje krucijalnih odluka, piše "Bustle".

DEVICA

Pun Mesec u Ribama će posebno uticati na vaš odnose. Moguće je da ćete ponovo stupiti u kontakt sa nekim bivšim ljubavima, udvaračima ili prijateljima, posebno u vreme retrgoradnog Merkura. Ovo je prilika da testirate koliko ste čvrsti kada je reč o razvoju zdravih odnosa. Ova mena vas podstiče da zaboravite ljutnju ili stare argumente koji su vas sprečavali da se pomirite i daje vam znak da idete napred. Verovatno ćete biti zbunjeni oko toga ko je dobar za vas, a ko nije, ali pun Mesec će vam pomoći da to shvatite, pa čak i ako bude bolno otkriti da neko nije ono što se zamišljali, prenosi novi.ba.

RIBE

Ovaj pun Mesec obeležiće vaša posvećenost različitim međuljudskim odnosima. Doživećete potpuno emocionalno oslobađanje, i bićete osetljiviji nego inače, a kako ste i inače jedan od najranjivijih znakova Zodijaka pripremite se za period nabijen emocijama. Preuzmite odgovornost za to kako se osećate i potruite se da ne ponavljate negativna obrasce iz odnosa u prošlosti - to je recept za "katastrofu".

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading