Uspevaju da prebrode i najteže životne situacije: Ovo su mentalno najjači horoskopski znaci
Foto: Pixbay

Strelac

Budući da Strelci žive u sopstvenom umu, oni su itekako sposobni da skupe snagu i stisnu zube. Jako dobro procesuiraju informacije i imaju puno različitih mehanizama koje koriste kako bi se nosili sa stresom.

Ako se Strelci nađu u neprijatnoj ili opasnoj situaciji veoma brzo će pronaći način kako da se iz nje izvuku. I to obično rade bez prevelike buke, tiho i jednostavno.

Ovan

Ono što Ovnove čini jakima je to što vole da se nađu u opasnim situacijama i da traže iz njih najbolji mogući izlaz. Pronalaze opasnost, mentalnu ili fizičku, kako bi sami sebe isprobavali i testirali svoje sposobnosti i to ih čini mentalno najjačim znakom u horoskopu.
Oni su neverovatno hrabri, sve će preživeti i napredovati, a iz svih nedaća koje su prošli će svaki put izaći jači i sposobniji.

Lav

Lav to može. Samo ga pitajte, izazovite ga. On sve može, i ne, to nije šala. Ako se Lav odluči da nešto uradi, smatrajte taj zadatak obavljenim – jer on će to i uraditi. Lavovi imaju neverovatnu mentalnu izdržljivost.
Mnogi poznati ljudi su rođeni u znaku Lava, ali njihova postignuća su više mentalna nego fizička. Vole da budu u centru pažnje, ali da bi izdržali toliku pažnju, svjsni su da moraju da imaju i mentalnu snagu da izdrže pritisak i ispune obećano.

Bik

Bikovi su jako odlučni, a budući da su jake fizičke snage, nije teško  pretpostaviti da su sposobni da pretrpe mnoge životne nevolje. Tvrdoglavi i prepuni energije Bikovi su poznati kao „sila prirode“ sa kojom nema šale.
Iako se za Bikove ne može reći da su primer mentalnog zdravlja, itekako su usmereni, odlučni i izdržljivi kad to žele da budu.

Komentari (0)

Loading