Raskid, prevara, par, svađa
Shutterstock, ilustracija
Seks, oralni seks, strast, skidanje

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

1. Posao je njegova ljubavnica

Muškarci su strastveno vezani za svoj posao, a u nekima budi osećaj strasti koji bi trebalo da osećaju prema partnerki. Njima pohvale i unapređenje mogu biti jednako zadovoljavajući kao savršen seksualni odnos.

Rešenje: Zainteresujte se za njegov posao, pamtite detalje.... ali isto tako zahtevajte par sati dnevno samo za vas.

PROČITAJTE I:

 

2. Uzima stvar u svoje ruke

Jednostavno nema volje da inicira seks, pa bukvalno uzima stvar u svoje ruke, piše psiholog Lori Votson. Mastrubacija i gledanje porno sadržaja su mu ostvarenje fantazija jer su brze i efikasne metode postizanja orgazma.

Rešenje: Recite suprugu da je seks neophodan za vašu bračnu sreću. Zahtevajte da pokuša da prestane s masturbacijom i da izgradi želju prema vama. Objasnite mu šta se događa bez intimne veze jednom braku, dogovorite vreme za sebe.

Seks, žena, dopisivanje, preverzije,

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

3. Strah od erektilne disfunkcije

Sva navedena stanja jednog muškarca mogu mučiti više nego što vi to možete da zamislite. Briga, frustracija i neprijatan osećaj mogu muškarca dovesti do toga da se kod njega smanji seksualna želja.

Rešenje: Nastoje da mu ne pogoršavate brigu, pa budite pristojne i pune razumevanja oko problema koji ga muči. Potrudite se da mu pružite pomoć – u bilo kom obliku.

PREPORUČUJEMO:

 

4. Strah od odbijanja

Jedan pacijent je otkrio na terapiji da se radi o tri aspekta njegovog libida. Prvi je onaj mladića koji se boji da priđe ženi i inicira seks. Drugi je stav nešto malo starijeg mladića koji smatra da je seks ponižavajuća stvar za ženu. Treći bi se mogao nazvati stavom jednog pećinskog čoveka – uvek je gladan i željan seksa. Naveo je kako su prva dva uvek nadjačana trećim, o čemu mu je teško da razgovara sa partnerikom, tj. da joj prizna kolika je njegova želja.

čarape, moda, stil, seks, devojka, ljubav, flert

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Rešenje: Pozabavite se ovim razmišljanjem jednog muškarca i pokušajte da shvatite koliko je ustvari jak libido vašeg muškarca i kako ćete se prema tome odnositi.

Najboljih 12 trikova koji će vam olakšati sređivanje noktiju!

AUTOR: Ženskimagazin/M.M. DATUM I VREME: 15.09.2019. 13:30 Sa beskonačnim brojem dizajna i umetnosti koje možemo staviti na nokte, dolazi nam i beskonačna količina stvari koje mogu krenuti naopako kod sređivanja noktiju... Foto: Shutterstock Ako ste se ikada plašili da napravite grešku u manikiru, došlo je vreme da zaboravite na strah.

 

BONUS VIDEO:

Najbolje obučen muškarac u Srbiji