Kejt Midlton
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Srećan rođendan princezi Šarloti! Za osmi rođendan 2. maj male princeze britanske kraljevske porodice, Kensingtonska palata je objavila potpuno novi portret Šarlote. Njena majka, princeza Kejt, snimila je slatku fotografiju u Vindzoru prošlog vikenda.

Na slici, Šarlot pokazuje široki osmeh dok sedi na beloj stolici od ratana. Nosi belu bluzu sa volanima izvezenu sitnim plavim i ružičastim cvetovima.


Princeza od Velsa redovno fotografiše važne trenutke svoje dece, među kojima su i devetogodišnji princ Džordž i petogodišnji princ Luis. Međutim, porodica je prekinula tradiciju sa Luisovim petim rođendanskim portretima, koji su objavljeni prošle nedelje. Dve nove slike su umesto toga uključivale Kejt ispred kamere, dok je fotografkinja Mili Pilkington imala zadatak da snimi divnu scenu.

Na jednom snimku se vidi kako Kejt gura svog najmlađeg sina u kolicima. Gledana kako se smeje u profilu, nosi crno-beli džemper na pruge i sive pantalone. U međuvremenu, mladi princ je obučen u udoban jarko plavi džemper sa crveno-bež ukrasom od argile, nošen je preko plave košulje sa kariranim kragnom i plavog šortsa.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading