megan
Foto: Profimedia/foto: prifimedia

Kralj Čarls odlučio je da izbaci Harija i Megan iz Frogmor koliba, kuće koja im je bila dom u Velikoj Britaniji, a princ Endrju se umesto toga useljava u kraljevsku rezidenciju, piše The Sun.

Prema pisanju britanskih medija, Bakingemska palata je izdala obaveštenje o deložaciji vojvodi i vojvotkinji od Saseksa nakon što su Harijevi memoari objavljeni u januaru ove godine.

Princ Endru se već useljava u njihov bivši dom iako je u početku bio protiv toga. Bez obzira na njegovu odluku, Hari i Megan su primorani da napuste rezidenciju, ostavljajući ih bez jedinog preostalog doma u Ujedinjenom Kraljevstvu.

"Ovo svakako označava kraj za Harija i Megan u Velikoj Britaniji. Endrju se odupreo ideji da se preseli u Frogmor kotidž nakon što mu je to ponuđeno prošle nedelje, ali Hari i Megan ne mogu da zaustave deložaciju", rekao je izvor blizak kraljevskoj porodici.

Kraljevska rezidencija se nalazi na imanju Frogmor u Vindzoru, koje je kraljica Elizabeta poklonila Hariju i Megan za njihovo venčanje 2018. Kuća se nalazi u blizini vikendice Adelaide, glavne rezidencije princa i princeze od Velsa, a sastoji se od pet spavaćih soba i prostranog vrta. Renoviranje je koštalo 2,4 miliona funti pre nego što se par uselio.

Par se dogovara da im preostale stvari budu poslate u Kaliforniju. Međutim,Hari i Megan bili su nasmejani kada su se okupili u holivudskim bungalovima San Vicente, vrhunski privatni klub i restoran u Los Anđelesu za glumce sa A liste, muzičke zvezde i direktore studija.

Nekoliko sati kasnije The Late Shov sa Stefanom Kolbertom objavio je novi snimak sa Harijem - snimljen u Njujorku pre mesec dana - gde je odgovarao na brza pitanja o svom životu. Na pitanje o zagrobnom životu, Hari je rekao da veruje da se ljudi reinkarniraju u životinje kada umru i da želi da bude slon.

Takođe je klimnuo glavom na svoj odlazak iz kraljevske porodice kada su ga zamolili da opiše ostatak svog života u pet reči, odgovarajući: „Sloboda, sreća, jasnoća, prostor, ljubav“. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading