CEO ŽIVOT JE VEROVALA DA JE IZGUBILA BEBU NA POROĐAJU Posle 69 godina na vratima staračkog doma čula je glas "nisam mrtva"
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen

Nema većeg bola za majku nego što je gubitak deteta, ali u jednom neverovatnom slučaju jedna je žena dobila priliku da ponovno vidi svoje izgubljeno dete.

Godina je bila 1949, a svet je bio neopisivo drugačiji. Mlada žena Dženeviv Purinton imala je 18 godina i bila je  trudna. Iako se ne spominju njene okolnosti, logično je pretpostaviti da situacija u kojoj se našla nije bila zavidna.

Posle 9 meseci, Dženeviv je rodila devojčicu.

“Rekla sam da želim da vidim bebu”, priseća se ona, ali lekari su joj saopštili užasne vesti. Rekli su joj da beba nije preživela.

Njen život je bio uništen. Nakon mnogo godina završila je potpuno sama u staračkom domu sa jako malo porodice koja bi joj mogla pomoći.

Na drugom kraju države je postojala jedna žena okružena porodicom, ali sa velikom rupom u srcu. Od kad zna za sebe, Koni je zanimalo ko su joj biološki roditelji.

Sećam se kada sam imala pet godina, poželela sam da pronađem moju majku“, rekla je novinarima.

Prošlog Božića joj je porodica odlučila da pomogne na jedini način koji im je bio dostupan. Putem DNK analize, pronašla je svoje korene. Uskoro je stupila u kontakt sa rođakom koju nikada nije upoznala. Spomenula je ime svoje majke, koje joj je kompanija dala.

To je moja tetka”, odgovorila je rođaka, a tada je dodala da je živa.

Nedugo nakon toga, Dženeviv, sada 88-godišnja starica, je nestrpljivo čekala pred vratima staračkog doma držeći se za svoju hodalicu. Nekoliko trenutaka delio je od upoznavanja sa ćerkom koju je tako davno izgubila.

Kada su se srele, odmah su zaplakale.“Nisi mrtva”, rekla je Dženeviv kao da nije mogla verovati svojim očima.

Nisam mrtva”, odgovorila je Koni kroz suze.

Ne samo da je njena ćerka živa, nego ima i dobar život. Dženeviv je prešla put od samoće do toga da je napokon upoznala svoju ćerku, unuke i praunuke.

Ispostavilo se da su je lekari slagali da joj je ćerka preminula, a Koni je usvojio bračni par sa Floride.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading