ZBOG DEVOJKE PREŠAO 1000 KILOMETARA DA BI SE UPOZNALI Ono što se dogodilo kad su se videli pamtiće dok je živ
Foto: Printscreen/instagram

Mladić je prešao više od hiljadu kilometara kako bi video devojku s kojom se neko vreme dopisivao preko TikToka. Njihov susret nikada neće zaboraviti. Matt Bannon (26) iz Dallasa objavio video snimku svog plivanja koji je postao viralan i dobio je stotine komentara, posebno devojaka.

Jedna od njih mu je posebno zapala za oko, a to je bila Tejlor Bir iz Omahea (Nebraska, SAD). Ona je pohvalila njegovo plivačko umijeće, a pritom je naglasak stavio na to da je samac, što mu je bio jasan znak da joj treba odgovoriti i nešto pokušati s njom.

Prešao je preko 1.000 km kako bi vidio djevojku

Kako su dani prolazili, njih dvoje su nastavili razmjenjivati poruke putem TikToka, sve dok se u jednom trenutku nisu glasovno čuli na Tailorin zahtev, koja je željela proveriti da profil nije lažan. Nakon toga, dogovorili su se da će se videti, a Matt je prešao oko 1.050 kilometara kako bi video devojku u kojoj se, očigledno, zaljubio na prvi pogled, prenosi SVNS.

"Bio je mnogo lepši nego što sam pomislila da će biti. Oboje smo, malo u šali, a malo uistinu, napomenuli da smo nakon prvog sastanka mislili da ćemo biti prijatelji te nismo očekivali da će se razviti ljubav. Očigledno nije bilo tako", navela je Tejlor.

Ona je potom zatim na društvenim mrežama objavila i video snimak njihovog prvog sastanka koji je takođe postao viralan sa više od 4,5 miliona pregleda.


„Hvala Bogu na TikToku“

–  Lični susret nam je takođe bio bolji od očekivanog. Super je ludo kako stvari za sada funkcionišu – dodala je ona, dok je Matt izustio rečenicu: "Hvala Bogu na TikToku, zar ne". Kako prenosi novinska agencija SVNS, njih dvoje su sada u vezi, a već nekoliko puta su se videli, bez obzira na to što žive predako i što moraju prolaziti kroz aerodromske procedure da bi putovali i sreli se.

Takođe je njihov plan da se sastaju bar svakog vikenda u mesecu.

– Oboje znamo kako se zaista volimo da više nismo zainteresovani za upoznavanje bilo koga drugog. Matt se šali da je ova sezona TikTok neženja završena – dodala je Tejlor.
 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading