NJU BAŠ NE VOLE Ronaldovu devojku razapeli na mrežama, ovaj put je baš preterala sa "novim grudima do brade"
Foto: Profimedia

Georgina Rodrigez, verenica Kristijana Ronalda napravila je opštu pometnju na svečanosti na kojoj se tradicionalno dodeljuju nagrade najuticajnijim ljudima latino porekla. Mnogima se nije dopala haljina koju je izabrala, opisali su je kao "potpuni neukus i kič", ali ona nije skidala osmeh sa lica.

Georgina se pojavila u plavoj haljini koja je sačinjena od korseta i dela sa velikim prorezom, a ukrašena je kristalima i cirkonima različitih veličina. Uz to je uparila srebrne sandale i skupoceni nakit, dok je kosu vezala u punđu. Atraktivna 28-godišnjakinja u prvi plan je istakla bujno poprsje, koje je postalo glavna tema na društvenim mrežama.

NJU BAŠ NE VOLE Ronaldovu devojku razapeli na mrežama, ovaj put je baš preterala sa

Foto: Profimedia

 

Bez obzira na sav trud, mnogi su komentarisali da je Georgina povećala grudi, ali se veličina nikome ne dopada. Ako je suditi po komentarima, Georgina je ovoga puta preterala, iako još uvek nije poznato da li su grudi efektno istaknute zbog uskog modela haljine. Ovo su samo neki od komentara: "Kao baloni, užasni implanti", "Ona je lepa, šta je sa grudima", "Meni ovo deluje užasno", "Izgubila je ramena, grudi dosežu do vrata", "Izgleda neprimereno", "Čist neukus"...

Georgina često izaziva oštre kritike kada je oblačenje u pitanju. Obično je pljuju kada je cena njene odeće u pitanju, s obzirom da je nedavno oborila rekord u najskupljem stajlingu ikada. Mediji su pisali i o majci Kristijana Ronalda, za koju se spekuliše da je glavni krivac zašto slavni fudbaler još uvek nije oženio Georginu Rodrigez. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading