KAMILA NAPUSTILA KRALJA ČARLSA Ostavila ga u najstresnijem trenutku
Foto: Profimedia

Kad je Liz Tras podnela je ostavku na mesto premijera Velike Britnije, kralj Čarls morao je da imenuje novog premijera, ali uz njega nije bila njegova supruga.

Liz će biti zapamćena po tome što je imala najkraći staž, a imenovala ju je kraljica Elizabeta II nedugo pre nego što je umrla.

Za to vreme kraljica supruga Kamila uputila se u Indiju s nekoliko prijatelja u holistički zdravstveni centar, a ovo joj nije prva poseta Indiji.

U centru su dostupni meditacija, homeopatija, joga i terapija poznata kao Ajurveda, a sve u svrhu podmlađivanja.

Kraljica supruga je pre tri godine s Čarlsom je u Indiji proslavila svoj 71. rođendan, a prema pisanju britanskih medija kralj je trenutno na imanju u Sandringamu i početkom nedelje se vraća u London.

Nakon ostavke Liz Tras, novi premijer Velike Britanije je Riši Sunak, Indijac koji je bio ministar finansija, a oženjen je ćerkom jednog od najbogatijih ljudi u Indiji. Iskoristio je svoje znanje i veštine te došao u središte medijske pažnje 2020. godine.

Nakon što je Boris Džonson priznao da je prekršio epidemiološke propise koje je sam done, Riši se samo polako distancirao od njega.

Podsetimo, Kamila (75) je nedavno još jednom pokazala koliko je u dobrim odnosima ostala s bivšim suprugom Endruom Parkerom Boulsom (82).

Kako piše Dejli Mejl, kraljica supruga je uključila penzionisanog vojnika u obavljanje dužnosti kraljevske porodice.

Naime, vojnik u penziji je predstavaljao Kamilu na sahrani njenog rođaka u durgom kolenu u Londonu. Navodno je ovo prva u nizu obaveza koje će Endu izvršavati u ime kraljevske porodice.

Ovo je bio zanimljiv potez kraljevske porodice nakon što je kralj Čarls III. objavio da planira da smanji članove monarhije. Navodno je ovo prva u nizu obveza koje će Endru izvršiti.

"Srećan je da može da učini nešto što od njega traže. I dalje uživa u toplom odnosu s Kamilom", rekao je izvor za Dejli Mejl.

Inače, Kamila se razvela od Endrua 1995. godine, a u braku su dobili dvoje dece.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading