NAJLEPŠA ŽENA SVETA SE SVA IZOBLIČILA Manekenka progovorila o bolesti koja joj napada sve organe
Foto: Printscreen/Foto: printscreen/TikTok

Poslednje zdravstveno stanje 26-godišnjakinje dolazi nakon što je pre godinu dana podvrgnuta hitnoj operaciji kanala korena i razvila infekciju niskog stepena ispod susednog zuba.

Belini lekari su prepisali antibiotike i Motrin 800 za njenu infekciju vilice nakon što je sletela na Floridu pre mesec dana, a ona je podelila selfi. Ispričala je kako joj se sve ovo dešava od posledica lajmske bolesti koju ima i za koju je navela da se „razbuktala”.

Lajmska bolest 

Lajmska bolest je bolest koja se prenosi ujedom krpelja. Zaraženi krpelj je prenosnik Lajmske bolesti, a izazivač je bakterija Borrelia Burgdorferi.

Lajmska bolest je sistemsko oboljenje, što znači da je ugrožen ceo organizam, posebno koža, nervni sistem, zglobovi i srce.

Lajmska bolest, poznata i kao Lajmska borelioza, je bolest uzrokovana bakterijom Borrelia, koju šire krpelji iz roda Ikodes. Najčešći znak infekcije je crveni osip koji se širi, poznat kao eritema migrans, koji se pojavljuje na mestu uboda krpelja oko nedelju dana nakon toga.

Ona je svojim sledbenicima opisala da ova bolest napada zube, vilicu, mozak, kičmu, kosti i ceo nervni sistem.

"Svaka manja trauma, bilo fizička ili psihička, može da izazove upalu. Vilica mi je upaljena kad god sam pod stresom ili preopterećen. Nekim danima je dobro, ali neki dani su teški. Ali sada me vilica bolno boli. Izvadiću ovaj zub", zaključila je Hadid.

Naučnici su Belu u 2019. proglasili najlepšom na svetu upravo zbog njenih savršenih crta lica. Vodili su se teorijom zlatnog preseka i analizirali i najsitnije detalje lica, kao što su veličina i položaj usana, nosa, brade, jagodica i vilice. Računanjem su zaključili da ima savršene proporcije.


 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading