SAČUVAJTE SRCE, MOZAK I BUBREGE Očistite arterije sa samo 3 sastojka
Foto: Shutterstock

Arterije u ljudskom telu su glavni transporteri kiseonika i hranljivih materija do srca i drugih organa. Zato su ovi krvni sudovi od presudnog značaja za naše zdravlje i veoma je važno da ne budu začepljeni.

Masna hrana, prerađeni proizvodi, hemikalije i toksini mogu izazvati ozbiljne kardiovaskularne probleme. Ova tri korisna sastojka mogu potpuno očistiti začepljene arterije eliminacijom masti iz krvi. Kada ih pomešate, dobićete ukusan i zdrav napitak.

Ovaj napitak će smanjiti masnoću u telu, brzo odčepiti koronarne arterije, očistiti jetru, zaštititi od bakterija i virusa. Oslobodiće vas slobodnih radikala i infekcija koje negativno utiču na protok krvi i potpuno će ojačati vaš imuni sistem.
 

Evo recepta koji će sigurno pomoći u čišćenju koronarnih arterija:

Sastojci:

- 8 limuna

- 4 litra čiste vode

- komad đumbira veličine 4-5 cm

- 8 čena belog luka

Priprema:

Pre nego što isečete limun na komade, dobro ih operite. Ogulite đumbir i beli luk i stavite sve sastojke u blender. Kada se sastojci sjedine, prebacite smesu u šerpu. Na kraju naliti vodom i kuvati. Sklonite posudu sa vatre kada počne da ključa. Sačekajte da se smeša ohladi, a zatim procedite. Sipajte pripremljeno piće u boce.

Upоtrеbа:

Kоnzumirајte ovaj zdrаvi napitak svаki dаn, dvа sаtа prе оbrоkа nа prаzаn stоmаk. Тokom tretmana, trеbаlо bi dа budete fizički аktivni nајmаnjе tri putа nеdеlјnо. Nа оvај nаčin nеćеtе sаmо pročistiti аrtеriје, već ćete pоbоlјšаti svoje оpštе zdrаvlје.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading