RASTERETITE TELO OD NAGOMILANIH OTROVA Ako popijete samo šolju ovog čaja na dan, vaša jetra, creva i krv će se preporoditi
Foto: Youtube/Printscreen

Svakodnevni život i konzumacija nezdrave hrane dovode do gomilanja toksina u našem organizmu. Čaj opušta ali i leči jer se najteži otrovi koje svakodnevno unosimo u organizam ovim čajem izbacuje urinom i stolicom.

Proces čišćenja jetre je veoma jednostavan, i ne treba da posećujemo lekara, jer se to može uraditi na potpuno prirodan način – korišćenjem mente. U to se uverila Amra H., koja je sa nama podelila ovaj recept i koja je, kako kaže, posle upotrebe zaboravila na svakodnevnu glavobolju i bolove u leđima izazvane stresom.

Čaj opušta ali i leči, jer se najteži otrovi koje svakodnevno unosimo u organizam izbacuju urinom i stolicom.

Amra je uz ovaj čaj izgubila 2 kilograma za mesec dana, a kaže da nije menjala ishranu i nije držala dijete.

RECEPT ZA IZBACIVANJE OTROVA

 Sastojci:

  • šaka sveže nane
  • sok od limuna
  • sok od pomorandže
  • litar prečišćene vode
  • organski med

Kako ga pripremiti?

Stavite vodu u šerpu i ostavite na šporetu. Zatim stavite mentu i ostavite da ključa oko 5 minuta. Nakon toga ostavite da se ohladi. Sledeće što treba da uradite je da u tu vodu iscedite sok od limuna i pomorandže.

Možete dodati med za ukus i možete ga probati. Možete piti ovo hladno ili toplo, na vama je. Pomoći će vam u procesu čišćenja jetre i blagotvorno deluje na probavni proces. Probajte i videćete rezultate.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
MZ

05.09.2022 20:25

Ostavite se zezanja sa ,,organskim,, medom,toga nema.