NARODNI LEK STAR PREKO 5000 GODINA: Koristi se samo jednom u 5 godina, jer je izuzetno jak
Printscreen

Živimo u vremenu kad je sve više bolesti, kada rak hara, a deca umiru od teških oboljenja. Kako je to moguće? Postoji toliko lekova, a mi suštinski sebi nismo uspeli da pomognemo.

Svedoci smo i sve većeg broja nadrilekara, koji će nam ponuditi alternativni način lečenja. Neće vam trebati hiljade evra, egzotična putovanja i posete različitih guruima, kao ni recenzije u moderno opremljenim bolnicama. Naime, izvor koji je želeo da ostane anoniman, podelio je s nama svoje iskustvo, do kojeg je došao na drugom kraju planete. 1972. godine jedan apotekar je pronašao recept star više od 5.000 godina u manastiru na Tibetu.

Tretman se završava nakon 12 dana sa 25 kapi tri puta dnevno. Ne koristite preparat više od jednom u pet godina. 

Preparat pomaže i leči:

- Sinusitis

- Ateroskleroza

- Bolest pluća

- Impotenciju

- Površinski krvni pritisak

- Problemi sa vidom i sluhom

- Artritis i reuma

- Gastritis

- Hemoroidi

- Reguliše telesnu težinu

Obavestite svog lekara pre uzimanja tinkture.

Priprema:

Glavni sastojak vrlo jake tinkture je često slavljeni beli luk. Za moćnu tinkturu potrebno vam je oko 350 grama očišćenih i zdrobljenih čena belog luka i 200 do 250 mililitara 95 odsto alkohola, ruma ili drugog alkoholnog pića. Veoma je važno da alkohol ne sadrži metanol ili benzalkonijum hlorid.

Pomešajte sastojke i stavite ih u teglu koja se zatim dobro zatvori. Posle deset dana procedite smešu, pa vratite tečnost u teglu i čuvajte u frižideru još dva dana. Kapi dobijene tečnosti dnevno dodajte u vodu ili čašu mleka pre obroka. (Prema uputstvima na slici ispod) Tretman se završava nakon 12 dana, sa 25 kapi tri puta dnevno. Ne koristite preparat više od jednom u pet godina.

Upustvo za korišćenje ovog lek:

NARODNI LEK STAR PREKO 5000 GODINA: Koristi se samo jednom u 5 godina, jer je izuzetno jak

Printscreen

 

 



 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading