SAVRŠEN STAJLING SLOBODE MIĆALOVIĆ Lepa glumica blistala u jednostavnoj, a izazovnoj haljini, koja pristaje svakoj ženi
Foto: ATA IMAGES/Antonio Ahel/Milan Maricic/ATAImages

Da sa razlogom nosi titulu jedne od najbolje obučenih dama sa javne scene i da joj je taško naći zamerku. Da sa razlogom nosi titulu jedne od najbolje obučenih dama sa javne scene i da joj je taško naći zamerku pokazala je na premijeri predstave "Čeznem da ti kažem". 

Pored raskošnog talenta popularna glumica svojom prirodnom lepotom pleni gde god da se pojavi i uprkos tome što je ušla u petu deceniju života ona i dalje blista mladalačkim sjajem.

Naša poznata glumica zablistala je na premijeri predstave "Čeznem da ti kažem", a za ovu priliku je odabrala klasičnu crnu haljinu sa izvesnom dozom seksepila.

Sloboda je pojavila u dugoj crnoj haljini koja je sa strane imala duboki šlic, a posebno je zanimljiv asimetrični izrez oko vrata.

Puniji materijal koji prati liniju tela podjednako je prigodan za svakodvenu varijantu, ali i za svečanije prilike. Svoj stajling upotpunila dubokim „chelsea“ čizmama, koje su poslednjih nekoliko godina apsolutni broj jedan kada je trendi obuća u pitanju.

Ova haljina može vam poslužiti kao sjajna inspiracija ukoliko ste u potrazi za udobnim, ležernim i klasičnim komadom koji nikada ne izlazi iz mode.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading