SMEĐA MASKARA JE NOVI BEAUTY TREND Omekšajte crte lica, izgledajte toplije, pristupačnije
Foto: Privatna arhiva/Foto: printscreen/TikTok

Smeđa je nova crna, braon maskara izgleda odlično za svakodnevni izgled! Dok je crna više glam ili za posebne dane/prilike.

Ideja o korištenju smeđe maskare obično je rezervirana za minimalistički izgled šminke i retko se smatra opcijom.

Teško da išta može da transformiše nečiji izgled kao što to može da uradi crna maskara, koja u jednom nanošenju promeni celo lice, ali, činjenica je da ona ne odgovara baš svim devojkama, a posebno ne onim koje imaju izrazito svetlu put i kosu.

Njima više pristaje maskara smeđe boje. Iako su je devedesetih obožavale plavuše i smeđe devojke, od dvehiljaditih na ovamo, odjednom nestaje sa radara, ali, zahvaljujući TikToku stvari se menjaju.

 

@atyasmeengarcia

I’m obsessed! 🤩 have you tried brown mascara yet?! ♬ original sound - Yasmeen - fashion tips ✨

 

Haštag #brownmascara broji više od 26 miliona pregleda na TikToku (i svakodnevno raste), što nas nagoni da se zapitamo – da li je braon maskara smao jedna od viralnih senzacija/trendova ili je mejkap proizvod koji ćemo od danas zauvek viđati na policama drogerija? Nadamo se, ovo drugo, a evo i zašto.

Dok crna maskara devojakma svetle puti daje previše dramatičan, strog izraz lica, smeđa umekšava njegove crte i čini da vas drugi doživljavaju toplije, pristupačnije i, verovali ili ne, privlačnije.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading