NAJBOLJA VEČERNJA ŠMINKA ZA NOVU GODINU Šljokice i sjaj - Trendovi koji će uvek biti IN
Foto: Printscreen/printscteen/pinterest.com

Približava se proslava novogodišnje noći i pravo je vreme da imate adekvatnu šminku koja će biti efektna za tu priliku. To posebno veče vezuje se za šljokice i sjaj, pa bi i šminka trebalo da bude u tom stilu.

Da bi šminka stajala cele noći potrebno je da pažljivo i postupno nanosite.

 

 

Tokom prazničnih dešavanja imate idealnu priliku da se poigrate sa bojama tako da izbegavajte svakodnevnu šminku. Uvek krenite sa nanošenjem prajmera koji će postaviti bazu za dalji rad. Bež senka je odličan izbor kao podloga i priprema oka za dalje šminkanje. Bež senka se nanosi dužinom cele senke. Izborom braon senke naglasićete kapak dok ćete četkicom za blendanje dobro prikriti ivice senke i postići prirodan efekat.

 


Šljokice i zlatne senke daju poseban glamur celokupnom izgledu tako da nanošenjem zlatne senke na sredinu kapka kao i zlatnog pigmenta sa šljokicama, šminki ćete dati jedan novi izraz.

 

Crna senka se nanosi na pregib kapka kako bi zlatna senka došla do izražaja dok se preko crne nanosi crvena senka da bi se dobila toplina. Na same uglove oka se nanosi svetlo bež senka. Dramatičniji izgled svemu tome daje ajlajner sa zlatnim šljokicama. Kada ispratite sve ove korake vaš novogodišnji makeup je spreman. 

 

 


Novogodišnja šminka u stilu "Sjaj disko kugle"

Još jedna savršena opcija koja favorizuje šminku očiju. U oba slučaja nećete se zamarati popravljanjem teškog karmina cele noći. Malo sjajila na usnama stvoriće idealan balans u odnosu na ovako divno ukrašene oči, koje sijaju kao kuglice sa jelke ili disko kugle. Mada, sjaj u očima je nezamenljiv.
 

 


Topli tonovi za hladne dane

 

S obzirom da se radi o večernjoj šminki, sasvim je legitimno koristiti jače pigmente, čak i ako ste mekana plavuša. Sa smeđim nijansama i bronzerom doživećete pravu kalifornijaciju i uneti dodatnu toplinu u najsvečaniju zimsku noć.

Ako se odlučite za ispucale talase kose, koje skupljate u neuredan punđu na potiljku i izvlačite pramenove nestašnih prednjih lokna, izgledaćete kao da ste upravo došli sa neke od plaža Los Anđelesa, i tako kontrast u decembru je nezaboravan.

 


Metal Mania

 

Ne možete pogrešiti sa izborom metalik senki kada se šminkate za svečane prilike. Slično Steampunk-u, ova varijanta će naglasiti vašu vamp energiju. Nijanse prikazane na fotografiji su posebno kompatibilne sa smeđim i očima boje meda. Iako naglašena, ovakva šminka je prilično isplativa, jer se može efektno kombinovati sa različitim svečanim ormarima.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading