S**S BEZ DODIRA Uzburkajte strasti s partnerom u spavaćoj sobi
Foto: Shutterstock

Studija iz 2017. u časopisu "Sex and Marital Therapy" otkrila je da samo 18% žena doživi o***m kod v**e penetracije, što zapravo znači da se treba poklopiti puno više od toga da biste osigurali da ona bude zadovoljna u krevetu.

Zidni stiskavac

Stručnjaci kažu da je jedna od najvažnijih stvari koje moramo naučiti u s**u ta koju vrstu dodira partner voli. Dodirivanje u svim njegovim oblicima i formama pomaže da se ljudi napale, a znamo da može biti ugodno kad vas neko stisne uza zid. Jedan od partnera drugog treba prisloniti uza zid i ljubiti i milovati. 

S**S BEZ DODIRA Uzburkajte strasti s partnerom u spavaćoj sobi

Foto: Shutterstock

 

Grašak u mahuni

Ova poza će vas vratiti u dane ljubljenja na roditeljskom kauču. Sve što trebate jeste da sednete jedno pored drugog, a zatim se okrenite tako da su vam glave okrenute jedna ka drugoj. Na vama je kako ćete se stisnuti jedno uz drugo.

Ja tebi, ti meni

O ovom položaju mišljenja su podeljena - ili ga voliš ili ne voliš. Ovo je jedna od poza u kojoj možete ležati i na boku. No, jednom kad se oboje suočite licem u lice s i***m područjem partnera, puno toga u krevetu je jednostavnije.

S**S BEZ DODIRA Uzburkajte strasti s partnerom u spavaćoj sobi

Foto: Shutterstock

 

Savijena kašika

Za ovaj i**n i ugodan položaj, partneri trebaju da legnu na bok, prislonjenih leđa jedno na drugo. Partner koji je ispred treba raširiti noge i privući kolena pod uglom od 90 stepeni kako bi onaj drugi mogao da dodiruje njegovo intimno područje.

Dobre vibracije

S**s-igračke kupujte zajedno kako biste bili sigurni da vas jednako uzbuđuju. Upotrebite vibrator u pozama u kojima inače uživate u s**u, kako biste neopterećeno uvideli što vama i partneru najbolje odgovara. Naravno, uvek pripremite lubrikante. 

Foto: Shutterstock

 

Zajaši me nežno

Ako želite ojačati osećaj i***e povezanosti, onda je ovo idealna poza za vas. Jedan partner treba da raširi noge, a drugi da sedne u njegovo krilo između njih, tako da se gledate licem u lice. Tako možete naizmenično dodirivati jedno drugo i saznati šta vam se stvarno sviđa. Takođe, možete menjati tempo i prilagoditi pritisak na partnerovo telo.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading