UVEK DOBAR IZBOR Mali crni bikini - apsolutni modni trend ovog leta, a ovo su najlepši modeli
Foto: Printscreen/instagram


Kada dođe leto, nemojte pogrešiti sa malim crnim bikinijem. Kao što je mala crna haljina bezvremenski komad za dnevne i večernje haljine, tako je i crni bikini modni klasik koji je decenijama sastavni deo dobrog modnog izraza. Možete ga nositi uz pomoć odela, jednog stvar je sigurna - crni bikini je dobar izbor svake godine.

Uvek deluje stilski doterano i trendi, a uz to laska svakom tonu kože. Naravno, svaka sezona donosi neke nove i uzbudljive varijacije, a ovo su modeli s kojima ćete u punom sjaju zasjati na plaži ove godine.

Crni bikini s dugim trakicama za vezanje

 

Gornji dijelovi bikinije, pogotovo oni trokut oblika ove godine dolaze s ekstra dugim trakama koje nude mogućnost da ih vrlo efektno nekoliko puta omotate oko tijela. Taj detalj deluje vrlo efektno i seksi i nema sumnje upravo su ovo najtrendniji modeli bikinija ove godine.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Inamorata (@inamoratawoman)

Crni bikini s nabranim gornjim delom

Bikiniji s naborima i volanima poznati su i kao 'sirena modeli' jer izgled gornjeg dijela podsjeća na izvorni izgled sireninog grudnjaka. Taj detalj deluje vrlo zavodljivo i odličan je izbor za malu vizuelnu varku. Naime, nabori vizuelno povećavaju grudi čineći dekolte bujnijim.

Crni mikro bikini

Što manje, to bolje - u ljeto 2022., kada su u pitanju bikini trendovi, tkanina nerijetko pokriva samo ono što je apsolutno neophodno. Gornji delovi su super seksi, a gaćice izrazito visoko rezane. Takav kroj takođe čini noge ekstra dugima.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading