ZA "VAU" EFEKAT Evo koju boju grudnjaka treba nositi leti
Foto: Shutterstock


Sa dolaskom toplijeg vremena sve češće pribegavamo nošenju belih majica i košulja, ali se istovremeno postavlja pitanje koje boje grudnjaka nositi ispod njih. Naravno, bela zvuči kao logičan odgovor, ali često naša želja za uniformom stvara kontra efekat i naš torzo izgleda kao jednolična masa.

Stoga je bež grudnjak bolja opcija. Doduše, veoma je praktično rešenje, ali mu nedostaje doza seksipilnosti i „vau” efekta zbog kojeg se u svojoj koži osećamo još bolje zbog dobrog grudnjaka.

Tako stručnjaci otkrivaju modni savet koji će vas na prvu iznenaditi, ali oni koji su ga isprobali navode kako funkcioniše – crveni grudnjak treba da nosite ispod bele majice. Iako je upečatljive nijanse, podjednako dobro funkcioniše kao i grudnjaci u boji mesa u postizanju „kamuflažnog izgleda“ i stapanju sa belom majicom. Iako je u ovo možda teško poverovati, nauka koja stoji iza toga je zapravo prilično jednostavna.

"Koža ima crvene tonove, pa se crveni grudnjaci prilično dobro uklapaju ispod bele košulje“, otkriva Adrijen Koleon Gaskel, predstavnica francuske kuće donjeg veša Simone Perela. M

Međutim, pre nego što odlučite da isprobate ovaj trik, važno je da obratite pažnju na jednu stvar. Naime, između crvenog i roze grudnjaka postoji značajna razlika, pa treba obratiti pažnju na suptilne podtonove. Da bi ovaj trik bio što efikasniji, najbolja opcija je tamnocrveni grudnjak (bliži bordo); stručnjaci kažu - izbegavajte fuksiju i vruće ružičaste tonove.
 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading