ZADOVOLJ(E)NA ŽENA, MIR U KUĆI Poze koje garantuju da će lepša polovina da toleriše dignutu dasku na ve-ce šolji  - bar neko vreme
Foto: Shutterstock

Ali, onda dođe do  suočavanja s mučnom činjenicom da se seks uvek svodi na isto, a da je orgazam (da, onaj misteriozni, ženski) često misaona imenica. Nema dileme da stvari treba malo dosoliti, da ne kažemo dobro začiniti da bi se više uživalo, i na kraju ne bi li se nekako promenila statistika koja kaže da oko 35 odsto žena sveta ne doživi vaginalni orgazam.

Ako se prepoznajete u ovom broju, vreme je da probate neke poze za seks u kojima je penetracija intenzivna i duboka, a stimulacija klitorisa takođe prisutna. Naime, upravo kombinacija klitoralne i vaginale stimulacije postiže najbolje rezultate kad je u pitanju ženski orgazam, pa bi ove poze svakako trebalo da stavite na dnevni red čim pre. One će se, verujemo, i te kako svideti i muškoj strani dueta, odnosno sa sigurnošću možemo reći da će uživati i muškarci i žene, a da će žene najverovatnije i svršiti (kod momaka nema dileme)! Pa šta još čekate?

Visoki spust, nisko oranje

Žena legne na leđa, jastuk stavi ispod zadnjice, noge podigne na partnerova ramena i uživa u trenutku.  Dakle neka vrsta misionarke s dignutim nogama. Penetracija će biti dublja, zbog čega je orgazam garantovan, a trljanje o klitoris je tu da ništa ne zafali.

Guza dole, klića na gotovs

Žena treba da legne na stomak i podigne guzu da partner lakše uđe, a potom da je spusti na krevet. Osim što će tako lakše dopreti do G-tačke, stimulisaće se i područje klitorisa, što je najsigurniji put do ženskog orgazma.

Stimulativno obmotavanje

Žena u ovoj pozi treba da leži na leđima, a partner na jednoj strani. Žena ga obmota nogama oko struka i prepusti se seksualnim čarima i dubokoj penetraciji.

ZADOVOLJ(E)NA ŽENA, MIR U KUĆI Poze koje garantuju da će lepša polovina da toleriše dignutu dasku na ve-ce šolji  - bar neko vreme

Foto: Shutterstock

 

Švedski deluks sto

Sve što ti treba za ovu pozu jeste kuhinjski (ili radni) sto i vas dvoje. Žena treba da legne na ravnu površinu i podigne jednu nogu, dok muškarac stoji, pa su mu ruke slobodne za dodatnu stimulaciju klitorisa.

Blisko, nežno, neizbežno

Jedna od omiljenih poza većine parova je upravo kašika. Oboje leže na boku, žena je okrenuta leđima muškarcu, a on ulazi u nju otpozadi. Osim što osećaju neopisivu bliskost, u ovoj pozi je vrhunac prilično izvestan, naročito jer su muškarcu ruke slobodne da dohvate guzove, dojke ili, naravno, klitoris.

ZADOVOLJ(E)NA ŽENA, MIR U KUĆI Poze koje garantuju da će lepša polovina da toleriše dignutu dasku na ve-ce šolji  - bar neko vreme

Foto: Shutterstock

 

Naopaka jahačica

Muškarac leži na leđima, žena je na njemu, ali mu je okrenula leđa. Ovo je sigurno jedna od poza u kojima je penetracija najdublja, pa je ženama i najlakše da postignu orgazam. Uz to, užitak za oboje je garantovan jer će muškarci u ovoj pozi naročito uživati u pogledu na žensku zadnjicu.

Pokloni se i počni

U ovoj pozi je potrebno da muškarac sedne na stolicu ili fotelju, a žena da ga opkorači. Neka mu leđa budu što uspravnija, jer će tako penetracija biti duža, a trljanjem o njegov trbuh dolazi do nepogrešive stimulacije klitorisa.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading