DVESTA NA SAT! Se*s u automobilu, evo šta treba da znate da bi uživali u ludoj vožnji
Foto: Shutterstock

Kažu i da je se*s u automobilu odličan način da se izađe iz zone komfora, a komfora definitivno neće biti. Evo šta treba da znate da biste uživali u ludoj vožnji.

Fore i fazoni

Poštujte prvo i osnovno pravilo - obucite se jednostavno u nešto što je lako za skidanje. Ovo je jedna od onih prilika kada su pantalone potpuno nepoželjne, a suknje su na visokoj ceni.

Isprobajte filmske fore - vežite partnera za sedište. Upotrebite pojas i nešto čime možete da mu fiksirate ruke iznad glave. Vežite jedno drugom povez preko očiju. Dominirajte i preuzmite inicijativu.

Igrajte se s ogledalima - Namestite retrovizore tako da tokom igre možete da posmatrate svoja tela u ogledalu i rasplamsate strasti još više.

DVESTA NA SAT! Se*s u automobilu, evo šta treba da znate da bi uživali u ludoj vožnji

Foto: Shutterstock

 

Obratite pažnju

Ma koliko romantično i uzbudljivo zvučalo, činjenica je da je seks u automobilu neudoban osim ako nemate privilegiju da  vodite ljubav u luksuznoj limuzini. Zato budite spremni na sitne i ne tako nebitne neudobnosti. Koji god način vođenja ljubavi da izaberete, bićete malo zgrčeni, nešto će da grebe, udara, smeta... Ovo su bezazlene prepreke, ali ima i ozbiljnih opasnosti poput trovanja ugljen-monoksidom ili nesvestica usled nedostatka kiseonika.

DVESTA NA SAT! Se*s u automobilu, evo šta treba da znate da bi uživali u ludoj vožnji

Foto: Shutterstock

 

Korisni saveti

Ponesite peškir. Postoji nekoliko praktičnih načina da ga upotrebite. Stavite ga ispod kukova ili na stakla  da se sklonite od slučajnih pogleda ili ga rasprostrite na haubu i slobodno uživajte u se*su, oslobođeni od svih barijera unutrašnjosti automobila. Unutar kola možete da spustite naslon zadnjeg sedišta. Ponesite vlažne ili obične maramice, možda neće biti dovoljne, ali su svakako bolja varijanta od krpe kojom brišete ruke pri popravci ispod haube.

DVESTA NA SAT! Se*s u automobilu, evo šta treba da znate da bi uživali u ludoj vožnji

Foto: Shutterstock

 

Zauzmite pozu

Dosad vam je već sasvim jasno da seks u kolima ipak ograničava vaše mogućnosti i zato nije na odmet da odmah znate koje su najbolje poze:

Poluležeća misionarska na zadnjem sedištu - u većini slučajeva male su šanse da ćete uspeti da legnete i opružite se. Zapravo, održavaćete ravnotežu u poluležećem položaju upirući kolenima o sedišta. Ujedno, to je odlična vežba za jačanje stomačnih mišića.

Sedeća na suvozačevom ili zadnjem sedištu - vozačevo mesto odmah otpišite zbog volana. Doduše, kad je žena gore, neće moći mnogo da pocupkuje jer će udarati glavom u krov. Spustite naslon sedišta i napravite prostor za manevar!

Zguza - možda i najbolja poza sa se*s u kolima, pa gledajte da gornji deo tela bude uzdignut, kao da gledate kroz prozor da ne biste tokom odnosa glavom udarali u sedište ili u vrata automobila.

Ovo su tri osnovne i najjednostavnije poze u autu, ali na vama je da eksperimentišete. Možda pronađete još neki način da se spojite, a možda shvatite da je oralni seks najjednostavniji!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading