Imate VREĆASTA KOLENA? Ove vežbe su idealno rešenje za zatezanje
Foto: Freepik

Kardio vežbe za zatezanje kože kolena – Kardio vežbe su izuzetno poznate u fitnes svetu. Njihov cilj je uglavnom da se zategnete i da postignete definicuju. Ako ne spadate u ljude koji vole da vežbaju dajem vam par malih saveta kako da postignete maksimalni efekat:

Trening otpora – Za zatezanje kože kolena dobra opcija je da par puta nedeljno radite vežbe sa tegovima i na taj način povećate otpor. Ovakva vežba je odlična za zatezanje kože. Početnici bi trebali da praktikuju vežbe od oko 30 minuta kako bi izbegli preforsiranje i bol u mišićima. Zapamtite, nije cilj da se preforsirate, nego da postignete dobar efekat! Ovakve vežbe su odlične i za dobijanje mišićne mase, tako da ako želite fit telo, samo napred.

Trčanje na traci – Svi smo ovo radili bar nekad u životu. Iskreno trake me malo plaše, imam utisak da ću udariti u zid ako ne prilagodim brzinu. Ali za one kojima je teretana sinonim za drugu kuću predlažem da je isprobaju. Ova vežba je učinkovita u sagorevanju masnih naslaga. Samim tim smanjuje celulit i pomaže pravilnom razvoju mišića. Radi se u više intervala od oko 10-30 minuta.

Kućni bicikl – Za ljude koji ne vole teretanu može poslužiti i klasičan bicikl. Efekat koji se postiže ovakvim vežbanjem je sličan kao onaj kod pokretne trake. Kolena vam na taj način dobijaju na zategnutosti, i smanjuje se uporan celulit (na ovoj, ali i ostalim regijama).

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading