OVI HOROSKOPSKI ZNAKOVI SU NAJBRIŽNIJI PARTNERI Njihovi gestovi če vas iznova i iznova iznenađivati
Foto: Shutterstock

Prema astrologiji, određeni znakovi su posebno brižni i nikada ne zaboravljaju takve datume.

Devica

Device su poznate po svojoj pažljivosti, analitičnosti i metodičnosti. One su orijentisane na detalje, a to se često prenosi i na njihove romantične odnose. Device će zasigurno zapamtiti i obeležiti godišnjice, često planirajući poklone ili iznenađenja daleko unapred. Takođe, njihova sklonost komunikaciji i razumevanju potreba drugih čini ih jednim od najbrižnijih horoskopskih znakova.

Bik

Bikovi su zemljani znak koji ceni stabilnost, udobnost i fizičko zadovoljstvo. Oni su verni i pouzdani partneri koji su vrlo predani održavanju srećnih i stabilnih odnosa. Bikovi su skloni velikim gestovima kad je reč o godišnjicama i posebnim prilikama pa često ulažu puno vremena i truda u planiranje savršenih iznenađenja za svoje voljene.

Vaga

Vage su društvene i romantične po prirodi, s dubokom željom za harmonijom u svim aspektima života. Vage teže ravnoteži i pravdi, a to se odražava i u njihovim romantičnim vezama. One će zasigurno zapamtiti godišnjice i posebne trenutke, često koristeći te prilike kako bi pokazale koliko cene svoje partnere, prenosi Index.hr.

Tagovi

Komentari (0)

Loading