RIZIČNA SEDMICA Numerolog Dragojlović otkriva koga čeka težak udarac sudbine
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen/tvgrand

Šta nam numerologija savetuje ove nedelje koja se nalazi u broju dva? Koga očekuje sreće u ljubavi, a ko treba da povede računa na poslovnom planu, obajsnio je naš poznati numerolog Stefan Dragojlović gostujući na TV Prva.

Kako je na samom početku napomenuo ovo je "trostruko sudbinska nedelja" u kojoj je će biti prisutan veoma jak uticaj sudbine.

"Mnoge stvari će se dešavati mimo naše volje, a mi možemo na to da utičemo tako što stvari radimo iz duše. Dvojka simbolizuje srce, odnosno simbolizuje našu dušu. Moramo pre svega da budemo iskreni jer sve što poželimo iz duše, ostvariće nam se", objasnio je Stefan i doda da za ovu sedmicu posebno važi parola "mašta može svašta". S druge strane, kako je numerolog napomenuo, ako radimo neke stvari iz koristi i ako nismo iskreni, naići ćemo na energiju sunovrata, pada, razočarenja i velikog disbalansa.

"Ova nedelje nosi i energiju anđela čuvara, ali nosi dosta i onu negativnu, tako da moramo da budemo jako obazrivi", savetvao je Stefan.

Ljubav

Što se tiče ljubavi, ove nedelje će doći do mnogih spajanja, ali mogu i da se raziđu. Očekuje nas rizična sedmica, te mnogi će naći svoju srodnu dušu, dok će veze, koje nisu bile iz srca, verovatno će da se okončaju.
"Dvojka može i da znači uplitanje neke druge osobe. Ne ulazite u tajne veze, ne raskidajte tuđe veze kakovam se ne bi obilo o glavu", dodao je Stefan.

Zdravlje

Kada je u pitanju zdravlje, numerologija savetuje da povedete računa delovima tela kao što su stomak, grudi i glava koji će biti i najosetljiviji.

Novac

"Kada smo u sedmici broja dva, treba staviti dve iste novčanice u novčanik, kao i gradijanski kod koji iznosi 47222. Na taj način povećaćete finansijske prihod ove sedmice, ili kako biste dobili neki posao ili ostvarili uspeh", savetovao je Stefan i dodao da je ovo nedelja ogledala. Šta to znači? Prema rečima numerologa, trebalo bi u ovoj nedelji da stanemo ispred ogledala i da budemo čisti pred sobom, da bi to mogli da reflektujemo na druge.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading