Husa u ulozi Džeja
Foto: Printscreen/Facebook

Husein Alijević Husa koji je dobio ulogu Džeja u filmu Nedelja i Baki B3 kolege su i prijatelji, a obojica su se družili sa pokojnim pevačem. 

Baki je, između ostalog, uticao na to da baš Husa dobije ulogu u gorepomenutom filmu.

Međutim, Baki se jako razočarao u Husu kada mu je pred premijeru filma napisao poruku da mu ostavi dve karte za Kombank dvoranu, na šta Husa nije odgovorio.

Husa je u jednoj emisiji objasnio šta se zapravo desilo.

- Tačno je da mi je Baki poslao poruku i pitao me hoće li biti nekih karata za premijeru. Tačno je, takođe, da mu nisam odmah odgovorio, ali to je zbog toga što sam hteo da na to pitanje imam potvrdan odgovor. Nažalost Sava Centar nije završen, a mislim da bi i on bio mali s obzirom na to koliko je bilo potražnje za tom premijernom projekcijom koja se odigrala u Kombank dvorani. Mislim da je preko 2000 ljudi ostalo uskraćeno za prisustvo na projekciji - rekao je Husa.

Baki B3

Printscreen

 

Povodom Bakijevog revolta zbog Husinog postupka rekao je:

- Onda se Baki verovatno malo naljutio i to je baš u ovoj emisiji pričao zato što mu se nisam javio. Međutim, brzo mu je bilo jasno da je pogrešio sa ishitrenom reakcijom. Ne bih mu to zamerio, svakome se desi da ishitreno odreaguje. Rešio sam pošto Baki živi u Banjaluci, dve karte za projekciju u tom gradu. Videli smo se tamo. Poenta je što je Baki kao i ja poznavao Džeja i veoma su pomešane emocije. Zaista nam je bilo divno u Banjaluci - rekao je Husein za Kurir.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading