Husein Alijević
Foto: Alo/Foto: ALO / Aleksandar Nalbantjan

Husein Alijević, koji je glumio Džeja Ramadanovskog u filmu "Nedelja" kaže da je tokom snimanja posebno vodio računa o ishrani. Trenirao je redovno da bi što realnije predstavio Džeja.

- Pripremajući se za film, izgubio sam 20 kilograma za tri meseca. Zbog korone sam dobio na kilaži, posle toga dve godine nisam bio aktivan. Kada sam ušao u projekat, morao sam da skinem taj višak, tako da sam i na samom snimanju gledao da izbegavam ugljene hidrate, da budem u treningu - ispričao je on u emisiji "Zakuvavanje".

Husein Alijević

Foto: ALO / Aleksandar Nalbantjan

 

Za Džeja Ramadovskog ima samo reči hvale. Upoznali su se davnih dana, spojila ih je Marina Tucaković. Husa, koji se na estradnom nebu proslavio devedesetih sa grupom  Beat Street, za Džeja je pisao pesmu.

Među tim pesmama je i jedna koju legenda Dorćola nije stigla da otpeva, a koju je Husa odlučio da otpeva pred našim kamerama.

 

 

- Pesma se zove "Bisokop" pevao sam je Džeju uz gitaru... Posle filma sam poželo da je snimim i podelim sa publikom - ispričao je gost emisije "Zakuvavanje"  

Još jedna zvezda koja je blisko sarađivala sa Husom bile je i Ksenija Pajčin:

- Ksenija je bila zaista prelepa devojčica, bila je jako energična. Od starta se videlo da je na njoj veliki fokus, da privlači pažnju dečaka i devojaka. Ona je bila u mojoj plesnoj školi, kasnije je prešla u taj prvi sastav grupe. To je bio lep period, lepo je da ga se setimo. Ovih dana je bila i godišnjica kako nas je napustila i to su sve malo tužne teme. Mnogo nas je nekih divnih ljudi napustilo u poslednjih godina...

Husein Alijević

Foto: ALO / Aleksandar Nalbantjan

 

Sećajući se tih godina. Alijević je ispričao da je u svet muzike krenuo iz skromne siromašne porodice.

- Roditelji su bili siromašni, to je bilo u vreme stare Jugoslavije... Ali nikada nisam imao osećaj da mi nešto fali. Ja sam prvo dete mojim roditeljima i ta ljubav koju sam od njih dobijao bila je pokretač mog života. Sa 16 godina bio sam siromašan, a sa 20 godina se dešavalo da na veče bukvalno zaradim godišnju platu moje mame. Što ne znači da je, ne znam, grupa Beat Street nešto preskupo koštala tada, nego jednostavno plate su bile toliko male - prisetio se Husa.

Celu emisiju možete pogledati na našem Jutjub kanalu i u video prilogu iznad teksta.

Piše: T. K. 

BONUS VIDEO:


 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading