MATORA RASKRINKALA ZVEZDANA Njemu neće biti dobro kada sazna, u sve umešala Anu, a Anđela će doživeti nervni slom
Foto: Printscreen

Jovana Tomić Matora je sinoć u intervjuu pred emisiu "Izbacivanje", otkrila da joj se Zvezdan Slavnić poverio da mu se plače zbog Ane Ćurčić.

Kako je Matora rekla, ona smatra da će doći do pomirenja Slavnića i Ane, kao i da on još uvek ima emocije prema njoj.

MATORA RASKRINKALA ZVEZDANA Njemu neće biti dobro kada sazna, u sve umešala Anu, a Anđela će doživeti nervni slom

 

Printscreen

- Juče sam popričala sa Anđelom, bila sam malo ljuta što je odreagovala. Ja sam znala da taj dan kada se naljutila na mene, da joj to smeta, znam je kako diše. Nikad neću stati na stranu, ali ću ti reći ako mogu, gde sam i ja grešila. Meni bi smetalo, kome bi prijalo, čovek flertovao pre 20 dana sa Majom. Ne petljam se od onog dana sa Aleks, ogradila sam se od veze, ali ne od njih. 

- Što se tiče Ane, ja sam to očekivala. Kada bi me lično uvredila, tu bih odreagovala, ovako je prema meni žena kul. Ja imam osećaj da će oni ispeglati stvari do kraja rijalitija. Meni je Zvezdan rekao da mu se plače, to se radi iz emocije. S druge strane, normalno je da menjaš raspoloženja, mislim da je iskrena i kad kaže da ga voli i kad ga mrzi - rekla je Tomićeva.

"NAJVEĆI STRAH MI JE DA ĆE MI NAUDITI" Ana u strahu zbog Zvezdana nakon izlaska, a onda šokirala novim priznanjima o stravičnom batinjanju!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading