DALILA OSVAJA PRVO MESTO U ZADRUZI 5?! Mujićeva otkrila strogo čuvanu tajnu, javno obelodanila šta joj je Milan obećao, isplivao snimak (VIDEO)
PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Kako je ostao još samo malo do finala rijaliti programa "Zadruga", učesnici su sve napetiji

Tako su sinoć Filip Car Dalila Dragojević, zajedno sa Markom Đedovićem, pričali o tome, a Dalila je u jednom trenutku izjavila kako joj je Milan Milošević, inače voditelj "Zadruge", rekao da će ona i Filip Car biti prvi gosti nakon finala u emisiji, koja će se baviti time šta se sve desilo u petoj sezoni pomenutog šou programa.

Ova njena izjava razljutila je gledaoce rijalitija, koji smatraju da prvi gost, mora biti pobednik "Zadruge", te da ona nije pokazala nijedan kvalitet kako bi odnela glavnu nagradu u rijalitiju.

Inače, Dalila Dragojević dospela je žižu medijske pažnje kada je u "Zadruzi" na njegove oči, prevarila muža Dejana Dragojevića, sa Filipom Carem, zbog čega ju je narod osudio.

ISPAO JEDAN OD FAVORITA ZADRUGE 5! Šok i neverica u Beloj kući, voditelj izgovorio ime i sve zaprepastio!

BONUS VIDEO:

Komentari (5)

Loading
Sale

08.07.2022 12:45

Realno ako je iko zaslusio pobedu to su Car ili Dalila, izneli su ceo rijaliti od prvog dana do kraja, da njih nije bilo gledali bi fikuse za stolom, pobednik treba da bude onaj ko je drzao gledanost i dizao rejting,

Snezana

08.07.2022 13:08

Podržava produkcija odron od žene,nepostojanje pravila tokom celog serijala,spavanje,nikad nije pipnula da pocisti,vraćali je bezbroj puta...i da pobedi,pa ko je ona ????dobro donela,pokazala mladima da skaču po muškarcima,pere noge u sudoperu itd itd

KoBra

08.07.2022 13:50

Nema sanse da Grdila osvoji prvo mesto. Ni u ludilu.

Danica

10.07.2022 09:58

Ako je narod pametan nikada neće glasati za ovu grdanu grdnu , ružnu droljilu !!!! Ološ iz šupka ne zaslužuje ama baš ništa !!!! Kad je kamera zumira radi to tendenciozno , da narod vidi koja je to gadura sa razbijenim nosem i napumpanim ustima, grozota. NIKAD POBEDA !!!!!