IMA 20 DEVOJKA I SVE IMAJU DO 28 GODINA! Mima otkrila detalje svog sumnjivog biznisa van rijalitija, zadrugari odmah posumnjali na ovo!
Printscreen

Milana Šarac ispričala je priču iz svog poslovnog života, ali pritom nije otkrila čime se tačno bavi.

Rijaliti učesnica priznala je da se ne bavi sumnjivim poslom, ali da zna devojke koje to radi.

- Ja kad dođem tamo, družim se sa njihovim devojkama, isplatim sve najnormalnije, moj kum je tamo da ne pričam sad... Razumeš? Ja tamo ne bih smela da radim. Ja sam se tamo družila isključivo sa devojkama koje su odatle, ja sam okej sa devojakama koje dovedem, ali sam izlazila sa onima koje žive tamo - pričala je Mima.

- Posao taj, slušaj, da je dobar, radile bi domaće devojke - rekao je Lepi Mića.

Foto: Youtube/Printscreen

 

- One samo tamo sede, ništa, gledala sam. One moraju da budu kući do 11, a muškarci do tada izlaze - pričala je Milana Šarac.

- Kada si u toj priči sa devojkama lakog morala, moraš da budeš iskrena i oprezna - govorio je Mića, a Milana je promenila temu.

- Ja sa svojom majkom ne pričam... Damira znam jer sam snimala spot sa njim. On se meni javljao, ja mislila normalan dečko, kulturan. Zvao me da mi objasni stvari pred "Zadrugu". Lik došao pijan, ne zna gde je, imam poruke, glasovnu je snimio. Milion puta bolje izgledaš na Instagramu, mnogo bolje nego uživo - rekla je Mima.

- Koliko imaš devojaka u svom jatu, u toj priči? - pitao je Mića.

- Imam oko 20, nemam puno, dok neke imaju oko 200. Imam agenciju za promociju - kazala je Šarčeva.

SADA JE SVE JASNO! Maja obelodanila skandaloznu poruku koju joj je Stanija poslala čim je izašla iz Zadruge, a tiče se FIlipa Cara!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading