MORAO HITNO NA OPERACIJU Taki Marinković više nije mogao da izdrži bolove pa je momentalno otišao pod nož
Alo

Otac Maje Marinković, Taki Marinković hitno je završio na operaciji pre dva dana.

Naime,Taki će se večeras pojaviti u Šimanovcima. Međutim, Taki je pre dva dana imao operaciju, zbog čega je morao da se javi stomatologu.

Taki i Maja

Alo

 

- Taki je morao hitno da ode kod zubara, jer su počeli da mu rastu umnjaci, a zubar mu je rekao da mora hitno da se snimi sve i da ode na operaciju kako bi mu rešili taj problem. On je imao velike bolove, nije ni on znao šta mu je. Glava mu je bila otečena, morao je da izvadi dva zuba, sa obe strane, noću nije mogao da spava - započinje izvor i nastavlja:

- Otišao je kod zubara, hitno je primljen, preko reda kod zubara, jer više nije mogao da izdrži. Dali su mu jaču dozu anestezije, jer je sve bilo bolno, nije bilo pod upalom, jer ne bi ni smeli da ga operišu, hvala Bogu, ali ga je bolelo, on je mislio da će se onesvestiti od bolova koje je osećao. Strašno - završava izvor.

MORAO HITNO NA OPERACIJU Taki Marinković više nije mogao da izdrži bolove pa je momentalno otišao pod nož

Alo

 

Tim povodom oglasio se Taki i potvrdio saznanja.

- Ne pitajte, jesam, nisam ni verovao da ću u ovim godinama ovo da doživim, ali sve se lepo završilo, sada sam na putu ka Šimanovcima, pa ne mogu da pričam, vozim - poručio je Taki.

HOĆEŠ DA LAŽEMO DA NISMO IMALI SE*S Kristina Ina i Lazar Čolić Zola vodili ozbiljan razgovor na temu njihovog intimnog odnosa

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading