HOĆEŠ DA LAŽEMO DA NISMO IMALI SE*S Kristina Ina i Lazar Čolić Zola vodili ozbiljan razgovor na temu njihovog intimnog odnosa
Printscreen

Kristina Ina i Lazar Čolić Zola su govorili o daljem razvitku njihovog odnosa, nakon intimnog čina koji su imali.

- Da ti kažem ovako, ja sam ovde već ćetiri godine, ovo je moja peta. Ovde sam svašta doživeo. Trenutno moje razmišljanje vodi do toga ja ne ulazim u neke ozbiljnije veze i brakove. Tako su mi moji rekli, tako se i ja osećam. Ovde se svaki pogled meri. Ti si meni super devojka, kul si, imam o čemu sa tobom da pričam. Ja bih voleo da čujem od tebe od onoga što se jutros desilo, da li želiš da lažemo, ili da budemo iskreni - upitao je Zola.

Printscreen

 

- Da budemo iskreni, naravno - odgovorila je Ina.

- Ja sam mislio da kažem da si super devojka, lepa zgodna, kao što i jesi, ali da sada nismo u vezi. Želim da kažem da ne planiramo da budemo u vezi, ali da ćemo videti šta će se desiti u narednom periodu. Nismo folirali, desilo se sve kako smo i želeli. Ne znam šta može za žurku opet da se desi, ali samo dajem primer, možda se ponovi. Ja nemam želju da ulazim u vezu, što ne znači da ti meni ne prijaš. Ti i ja nismo ni pričali o svemu što se desilo, imali smo seks, moglo je i bolje, ali će biti vremena, daće dragi Bog, što se kaže. Ja samo moram da naglasim da ne želim da imam devojku ovde. Valentina mi je rekla da pričam sa tobom, a da ćeš mi ti reći da me razumeš, čak i da me ne razumeš. Ja sam sa tobom otvoren, još od samog početka. Ja ne želim da ti govorim da ćemo biti zajedno, a da do toga ne dođe - rekao je Zola.

TI SI ISPUNILA NORMU Miljan Vračević provocira Kristinu Inu, ona potonula od blama, a ovo je Zola rekao

Komentari (0)

Loading