OVO SMO SVI ČEKALI! Oglasila se Ivana Aleksić i progovorila o razvodu od Nenada, dotakla se i duga koji je platio umesto Tare Simov, jasnu poruku poslala bivšem mužu
Printscreen

Nenad Aleksić Ša danas je došao u Rajski vrt kako bi razgovarao sa Drvetom mudrosti o aktuelnim dešavanjima u njegovom životu. Drvo ga je obavestilo da se juče zvanično razveo od supruge Ivane Aleksić koju je javno prevario u rijalitiju sa Tarom Simov. Reper nije skidao osmeh sa lica kada je saznao tu informaciju.

Ekipa gorepomenutog portala kontaktirala je reperovu bivšu suprugu Ivanu Aleksić. Ona je ispoštovala dogovor koji je imala sa bivšim suprugom da se ne oglašava za medije, te nije želela da komentariše detalje razvoda, niti trenutnu situaciju u "Zadruzi".

- Ja i dalje neću davati nikakve izjave i neću komentarisati ništa više ni za razvod, ni za "Zadrugu", ni za Nenada, ni za bilo šta. Razvedeni smo i to je to. Nema tu više šta da se polemiše - rekla je Ivana za gorepomenuti portal.

Printscreen

 

Podsetimo, reper potpisao ugovor da želi da otplati Tarin dug u iznosu od 50.000 evra zbog diskvalifikacije iz rijalitija. Zadrugari su burno reagovali i većina njih nije podržala ovu njegovu odluku.

Nakon što je Pink povukao tužbu! Oglasila se Tara Simov kada je čula da je Ša platio 50.000 evra umesto nje, poslala skandaloznu poruku produkciji! Više o tome OVDE.

Komentari (0)

Loading