NAKON ŠTO JE PINK POVUKAO TUŽBU! Oglasila se Tara Simov kada je čula da je Ša platio 50.000 evra umesto nje, poslala skandaloznu poruku produkciji
Foto: Estock

Nakon što je Pink International Company povukao je tužbu protiv bivše zadrugarke Tare Simov koja je diskvafilikovana zbog njenog agresivnog i nedoličnog ponašanja, koju je Nenad Aleksić Ša potpisao i pristao da plati njenu kaznu oglasila se i diskvalifikovana zadrugarka.

Naime, Tara je na Instagramu objavila stori u kom objašnjava da se ne slaže sa ovakvom njegovom odlukom i da je ovaj njihov potez sraman.

Printscreen

 

- Samo želim javno da kažem da se ne slažem sa ovim što je Nenad dao 50.000 evra za moju kaznu!!!! Ne znam kako ljudi vi oko radite bez mene??? - stoji u objavi, a verujemo da je Tara bila vidno izrevoltirana i besna nakon ove njegove skandalozne odluke.

SKANDAL Povučena tužba protiv Tare Simov, Ša izvukao deblji kraj, pa platio njenu kaznu! Više o tome OVDE.

  Kliknite za više vesti

Komentari (1)

Loading
Zoran

09.06.2021 15:50

Iako.dusevno.bilesna zna ono.sta je moralno.a sta nije. Zloupotrebili su.psihicko.stanje.Aleksica da plati.kaznu.trecem.licu jer znaju da ne bi.nikada naplatili.kaznu.od dusevno.ibolele zadrugarke. Podrska Tari za suprostavljanje i bruku Pinka