KAKO SE SAMO DRZNULA!  Nenadovi roditelji naredili da se odmah promeni brava nakon što su videli Taru u zgradi njihovog sina!
Alo!/Masanori Jošida

Tara Simov otišla je do stana Nenada Aleksića Ša na Novom Beogradu, što su zabeležile kamere "Paparaco lova", a ovaj njen potez razbesneo je reperove roditelje, koji su se odlučili na sledeći korak.

- Njegovi roditelji bili su šokirali kad su videli da je otišla do stana u kom je Nenad do prošle godine živeo sa suprugom Ivanom. Nisu mogli da veruju da se drznula da tako nešto uradi, iako je najavila da će otići u stan. Mislili su da od toga na kraju neće biti ništa, ali su se prevarili - navodi dobro obavešteni izvor.

- Majka i otac su prelomili, pa su drugom sinu, Nenadovom bratu, rekli da hitno promeni bravu, jer ima ključeve. Žele da osiguraju da ona ne može da uđe u stan sve dok Ša ne izađe iz rijalitija. Oni su ljuti na Nenada. Koliko god on bio njihov sin, te bi mu oprostili mnoge stvari, Ivana im je bila miljenica. Obožavali su je. Ne mogu tako lako da pređu preko onoga što je uradio.

Simovu su, podsetimo, kamere uhvatile kako ulazi u zgradu u srpskoj prestonici u kojoj živi Ša, pa će do preseljenja, po svemu sudeći, uskoro doći. Bila je u kežual izdanju, a kamere su je pratile u stopu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Zorana

12.05.2021 13:53

Zasto je Tara kriva.? Mlada i zaljubljena. Sramota je za Nenada koji joj je odobrio. Sta bi bilo da je Ivana kao i on,bez.morala i karaktera,i ostala u stanu? Na zalost i godine,njegovih40,ne znace zrelost i ozbiljnost.Ostao je mali,nezreli decak koji je pao ispod dna.