TO SI PLATILA 100 EVRA Kristijanu Goluboviću pozlilo kada je video na šta Kristina baca pare
Printscreen

Iako se često razmeće basnoslovnim ciframa kada je novac u pitanju, čak i nekadašnjem zadrugaru Kristijanu Goluboviću određene stvari predstavljaju "bacanje para".

Naime, na njegovom Jutjub kanalu je osvanuo video zapis na kom je moguće videti njegovu reakciju na manikir koji je uradila njegova verenica Kristina Spalević.

Printscreen

 

- Ti si uradila male, normalne noktiće. Ništa, ja ću da perem sudove i da izigravam papučarku kao i dosad, a ti se cakli tu sa tim noktima - poručio je Kristijan, ali se sve promenilo kada je došlo do plaćanja.

- Koliko me ovo zadovoljstvo košta - pitao je Golubović Kristinu, na šta mu je ona uz osmeh rekla:

- 100 evra - odgovara Kristina.

Printscreen

 

- 100 evra?! Šta je ovo?! Je l' ovo "Svarovski"?! Kuku... Pozlilo mi je - odgovorio je nekadašnji zadrugar, pri čemu je sve vreme kašljao i držao se za grudi, što je Spalevićeva ispratila smehom.

Podsetimo, Kristijan Golubović je nedavno diskvalifikovan iz šeste sezone rijaliti šou-programa "Zadruga" zbog počinjenog nasilja nad kaskaderom Urošem Ćertićem, ali je u jednom od intervjua istakao da mu produkcija nije tražila nazad novac koji je unapred dobio za desetomesečni boravak na imanju u Šimanovcima. Prema njegovim tvrdnjama, njegov ovogodišnji honorar iznosi 500.000 evra, premda je malo ko poverovao da je reč o stvarnoj cifri.

OPET SE OGLASIO BRAJLOVIĆEV MENADŽER Maja i Bilal su posle žurke kliknuli još više, žestoko osudio Anitu, a ovo je rekao za Anu

Komentari (0)

Loading