POLA NOVCA UZEO UNAPRED? Kristijan Golubović izgubio 160.000 evra
Pink printskrin

Kristijan Golubović se navodno nalazi se u velikim problemima zbog prebijanja Uroša Ćertića.

Izbacivanjem iz "Zadruge" izgubio je čak 160.000 evra. Kao što je javnosti već poznato, Golubović se hvalio visokim honorarom u rijalitiju.

On je za učešće u šestoj sezoni Pinkovog rijalitija, prema nezvaničnim informacijama, ugovorio honorar od 80.000 evra, a polovinu novca uzeo je unapred.

U domaćim medijima pisalo se i o njegovoj svadbi s Kristinom Spalević koja je planirana da se desi na velelepnom imanju u Šimanovcima i za koju je Kristijan trebalo da dobije bonus na ugovoreni iznos od čak 30.000 evra.

E-stock

 

Međutim, kada je zajedno sa Emilom Kamenovim, učesnikom iz Bugarske, diskvalifikovan iz "Zadruge" jer su udruženim snagama prebili Uroša Ćertića, Kristijanovi problemi počeli su da izlaze na površinu.

On mora da vrati 40.000 evra od honorara koji je uzeo unapred, a drugu polovinu neće ni dobiti. Prostom računicom dolazi se do iznosa od 110.000 evra, koliko je Golubović u minusu zbog svog nasilnog ponašanja, a prema ugovoru moraće i da plati kaznu od 50.000 evra navodno.

Foto: Alo ilustracija

 

Prema rečima izvora bliskog Goluboviću, on na sve načine pokušava da se izvuče iz finansijske bule i da se vrati u "Zadrugu", a kao osnovni razlog za toliku borbu navodi egzistenciju trudne verenice.

- Kristijan, od kada je izbačen, zove Željka Mitrovića kako bi pokušao da sredi odnose i vrati se u rijaliti da ne bi morao da plaća kaznu. On je polovinu honorara uzeo unapred, druga polovina je trebalo da mu bude isplaćena tokom boravka u rijalitiju, ali se sada sve zakomplikovalo. Prema trenutnoj situaciji on treba da vrati deo novca koji je uzeo i da doplati zbog diskvalifikacije još 50.000 evra. Ne zna ni on još uvek šta će biti, nada se da će ga vratiti u "Zadrugu" - ispričao je izvor za Kurir.

IVANA SVAKI DAN TUČE ŽENA! Miljana Kulić nakon susreta sa bivšim žestoko udarila, a evo kada ona ulazi u Belu kuću

 

Komentari (2)

Loading
gege

04.10.2022 10:20

ubedjen sam da ce da ispostavi racun ili Urosu ili Neci , ko sto je Staniji, kuc kuc, ja doso po pare, hahahaha

Xxx

18.10.2022 07:20

LJIGA ...LAŽOV...OLOŠ...ODRON OD ČOVEKA..1 VELIKO NIŠTA 0 OD ČOVEKA...FUUUJ