IMAM 20 SVEDOKA Šok intervju Kristijana Golubovića, poslao jasnu poruku Goci Tržan
Foto: Vladimir Marković

Nakon izbacivanja iz Zadruge Kristijan Golubović otkrio tajne iz Bele kuće i da li će se vratiti u rijaliti gde je trebalo da se venča sa trudnom Kristinom.

Progovorio je za Star i o tužbi Goce Tržan koju je ona najavila kada je Kiki izjavio da je s njom imao se*s.

Foto: Vladimir Marković

 

Bojiš li se da će Uroš da podnese privatno krivičnu prijavu?

"Uroš je folirao da ima teške povrede i zato sam ja diskvalifikovan i završio sam u policiji, ali nakon pregleda ispostavilo se da ima samo čvorugu na glavi od Emilovog udarca. On je neko ko apstinira od kokaina i onda je došao tamo i non-stop je na tim suplimentima, on samo konzumira te aminokiseline, on smrdi na metar, to se baš oseća, najjači sportisti to koriste samo pred takmičenje. Ukrao je Matoroj tablete za mršavljenje, ona ga je navatala."

Znate li se Uroš i ti od ranije?

"Ja njega ne poznajem, prvi put sam ga video u rijalitiju sad. On je mene zvao telefonom, sedeo je sa Zvezdanom, pa mi slao poruke da je to on i da hoće da se čujemo. Šta da mi on priča o Zvezdanu, ja sa njegovim ocem Mokom sam pola detinjstva proveo. Uroš je kao muška Miljana Kulić."

Da li si se čuo sa Zvezdanovom suprugom? "Zvezdan je veran svojoj ženi, oni su jako dugo zajedno i ona je privržena žena, časna žena, poznajem je dugo i znam kako je njihova veza osnovana. Čuo sam se ja sa Anom, Zvezdanovom ženom, rekla mi je da joj je žao što sam izašao i što se nisam više družio sa Zvezdanom. Rekao sam joj da kada ga budu nagazili ima on da upali sve lampice, nije on uopšte ni mutav, ni naivan, samo je on neko ko je iz drugog sveta.

Alo

 

Goca Tržan te je tužila jer si rekao da ste imali se*s.

 "Neću ja da pričam o Goci Tržan, nek priča Ivan o njoj. Ja lično mislim da taj čovek nikad nije bio normalan, niti lep da bi jedna Goca bila sa njim i pravila decu. Ona ako hoće da me tuži to je njen problem, ja sam rekao Ivanu: J*bao sam ti i Gocu i onu narkomanku i ovoga i onoga! To je sve bilo figurativno, a ona ako me bude tužila, ja ću onda na sudu da kažem: J*bao sam te tu i tu, pa ću da dovedem dvadeset svedoka da to potvrde ako me bude čikala."

Šta očekuješ od ulaska Miljane Kulić?

 "Miljana će psihički da uništi Ivana. On misli da reč alimentacija znači bakšiš, on je kreten koji ne shvata da će Miljana da mu naplati alimentaciju krvlju. Očekujem iživljavanje Miljane Kulić nad Ivanom i to će biti šou najveći."

Šta se dešava sa tvojim venčanjem koje je trebalo da bude u Zadruzi?

"Za sada ne znam ništa, jer plan je bio da se venčamo u rijalitiju i da se čak snima i porodaj za Božić jer je tada termin. Videćemo hoću li da se vraćam unutra, još se ništa ne zna. Verujte ta svadba bi bila spektakl kako smo sve osmislili, jedna prelepa uspomena bi ostala. Svakako da ćemo da se venčamo pre porođaja, ali čekam da vidim da li ću se vratiti u rijaliti ili ne".

NA REMONTU Sanja Stanković nakon vađenja silikona otišla na novu intervenciju

Komentari (1)

Loading
Kristijan

15.10.2022 07:09

O Goco, ne diraj me dok lažem, ako me čikneš ima da ti dovedem mojih dvadeset što će da slažu za mene, jes' čula?