OPET SE OGLASIO BRAJLOVIĆEV MENADŽER Maja i Bilal su posle žurke kliknuli još više, žestoko osudio Anitu, a ovo je rekao za Anu
Printscreen

Tokom sinoćne žurke u "Zadruzi" jedna od glavnih tema bio je odnos Maje Marinković i Bilala Brajlovića, poznatijeg kao Lil Broks, a koji je rasplet doživeo kada je aktuelna zadrugarka dobila tajni zadatak od Drveta mudrosti da navede mladog Banjalučanina da prizna svoje emocije prema njoj.

Kako je Bilal saznao da je Maja došla kod njega "po zadatku", nastao je opšti haos u kazinu tokom žurke, te je Broks ispolivao Marinkovićevu pivom, a rasprava se nastavila duboko u noć. Da li zbog koje limenke više ili jakog inata, Brajlović je dolio ulje na vatru ljubljenjem sa Anitom Stanojlović, a zatim i maratonskom raspravom sa Anom Spasojević, koja mu je u tom trenutku bila devojka.

OPET SE OGLASIO BRAJLOVIĆEV MENADŽER Maja i Bilal su posle žurke kliknuli još više, žestoko osudio Anitu, a ovo je rekao za Anu

Printscreen

 

Ovim povodom oglasio se Bilalov menadžer i najboljei prijatelj, Đenis, koji je već navikao da priča svake srede, nakon burne žurke.

- Jako sam umoran i skoro pa i da ne spavam jer pratim situaciju u "Zadruzi" kada je u pitanju Lil Broks. Jutros se prvi put desilo da sam razbio telefon jer sam se iznervirao kada su ga napali i kada je došlo do situacije sa Anitom u hotelu. Da sam mogao, ušao bih u televizor - započinje razgovor Bilalov menadžer.

On se zatim osvrnuo i na Anu Spasojević, za koju kaže da je sa Bilalom bila samo zbog kadra, dok za odnos Maje Marinković i svog druga smatra da će biti skandalozan i to epskih razmera.

- Ana je devojka koja traži kadar preko Bilala, svesna je njegovog ponašanja, ali opet se upustila sa njim u priču kako bi par dana bila u centru zbivanja. Jasno je svima da svaka devojka koja se otkačila od Bilala ne postoji bukvalno više. Ivane nema, Bakše i Urše isto tako. Trenutno je Bilal dobitak na lutriji kada je u pitanju "Zadruga" i dešavanja unutra. To je Maja Marinković jako dobro procenila i prepustilla se u priču sa Bilalom koja ima potencijal. Marko je jako dosadan, što Maji ne odgovara, to je svima jasno, zato je i izašla iz te priče. Ako Maja i Bilal uđu u vezu, smatram da će se desiti skandali epskih razmera - otkriva Đenis, pa nastavlja:

OPET SE OGLASIO BRAJLOVIĆEV MENADŽER Maja i Bilal su posle žurke kliknuli još više, žestoko osudio Anitu, a ovo je rekao za Anu

Printscreen

 

- Opet podržavam njegov ulazak u odnos sa Majom jer su mu dušmani poput Uroša govorili kako nije frajer ako ne pokupi glavnu ribu u kući. Evo sada je na relaciji sa Majom i mislim da će sve veći pritisak ukućana biti prema Broksu. Nek se smuva sa Majom i neka dokaže da može uraditi sve što želi. Ana će polako da ide iz ove priče kao i sve ostale nebitne devojke koje su se zarad kadra vrtele oko Bilala - kaže Brajlovićev menadžer.

Đenis u razgovoru nije poštedeo ni Anitu Stanojlović, ali ni Nenada Aleksića Ša i Jovanu Tomić Matoru, koji su sinoć napravili pravu dramu zbog Bilalovog koketiranja.

- Ljubljenje sa Anitom mu nije trebalo, jako sam se iznervirao zbog toga i razbio sam telefon. Nervira me kako se ona uvek uvuče tu u neku priču s njim. Ali opet treba uzeti u obzir da se sve vrti oko Broksa trenutno i ne mogu mu zameriti na ponašanju jer bez ovog sranja koje pravi, ne bi imali šta gledati. Ne znam zašto se Ša i Matora mešaju u Broksovo ponašanje prema ženama. Ako iko nema pravo da mu išta kaže, to je Ša, koji ima 40 godina i koji se blamirao na sve moguće načine zbog Tare, koja ga je vrtila oko malog prsta. Izgubio je ženu zbog nje, karijera mu je odavno propala i našao se da drži pridike Broksu koju ima 23 godine i menja žene kako on hoće. Nije ušao unutra da se ženi, mlad je, slobodan život je pred njim. Ušao je da postane popularan i da se dobro zabavi. Ša verovatno gaji neke simpatije prema Aniti koju želi da izvuče iz priče sa Bilalom, ali to ne može direktno da uradi jer bi se tako ponizio i ne dozvoljava mu to njegov ego. On je već ispričana priča neka mu ubace Taru, da ga malo vrati na fabrička podešavanja - priča on.

OPET SE OGLASIO BRAJLOVIĆEV MENADŽER Maja i Bilal su posle žurke kliknuli još više, žestoko osudio Anitu, a ovo je rekao za Anu

Printscreen

 

- Matora neka prestane da se meša u svaku priču jer očigledno je da joj sa ženama ne ide ove sezone, pa se bavi Bilalovim ženama. I vidim da, kada je Bilal u svađi sa nekim, uvek se neko pridruži u napadu na njega, retko ko krene sam, što je još jednom dokaz da on ide pravim putem i da im smeta što je glavna tema "Zadruge" već nedeljama. Neki ratovi koji su započeti unutra, nastaviće se i napolju - siguran je Đenis.

Za kraj, Bilalov menadžer se dotakao i scene polivanja u kazinu, kada je Broks "okupao" Maju pivom.

- Mislim da je to potez koji je prelomio situaciju kada je u pitanju odnos sa Majom. Videli smo šta se danas desilo između njih nakon toga. Verovatno se Maja loži na takve situacije i ne voli dosadne momke poput Marka. Polivanje nije lepo ali je jako produktivno, jer su nakon toga kliknuli još više - zaključuje Đenis.

TRAČ PARTIJA Super Cveta i Miki Đuričić opleli po ovim zadrugarima, nisu ih štedeli

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading