Uživajte u najnovijoj avanturi Isidore Mun
Promo

Omiljena devojčica dečje književnosti uputila se u novu avanturu kojom će najmlađim čitaocima ulepšati jesenje dane. U pitanju je dvanaesti nastavak jednog od najprodavanijih književnih serijala za decu širom sveta, namenjenog deci uzrasta od 7 do 9 godina. Inspirativne priče o junakinji koja iznova prevazilazi tremu i strah mogu se čitati odvojeno, mada garantujemo da – kada jednom kroče u čarobni svet Isidore Mun – deca će želeti da pročitaju sve knjige iz serijala.

Isidora Mun je posebna jer je drugačija: njena mama je vila, tata vampir, a ona je i jedno i drugo. U crno-belom svetu, gde različitosti nisu dobrodošle, Isidora uči decu kako da prihvate sebe onakvima kakva jesu, jer u tome leži istinska radost i lepota. Kroz svoje avanture, ona iznova pokazuje da pripadati različitim svetovima ume da bude i te kako zabavno, a ovoga puta i sama zakoračuje u nepoznato, iznova učeći kako da nadvlada strah i zabavi se. Isidora je konačno dovoljno velika da i ona ide na vampirski bal i veoma je uzbuđena zbog toga. Ali postoji samo jedan problem: mora da učestvuje u takmičenju talenata sa drugom vampirskom decom.

Da li će Isidora biti dovoljno hrabra da izvede svoju tačku? Saznajte uz knjigu Isidora Mun ide na vampirski bal koju možete kupiti na sajtu vulkancic.rs i u svim knjižarama Vulkan.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading