NEVEROVATNA AKCIJA Platiš 2, čitaš 3 ljubavna romana!
Promo

Vulkan izdavaštvo pripremilo je iznenađenje za sve svoje čitaoce. Od 17. do 23. septembra samo na sajtu vulkani.rs možete nabaviti odabrane ljubavne romane na specijalnoj akciji 2 + 1! Od 3 izabrane knjige u okviru akcije, najjeftiniju dobijate za 1 dinar! I to nije sve, dostava na teritoriji Republike Srbije je besplatna tokom trajanja akcije!

Iz ponude izdvajamo nekoliko naslova!

Promo

 

Uz interaktivni roman Za ljubav moje dame Kiti Karan i Larise Zageris i sami ćete postati deo fikcionalnog sveta. Vi ste odvažna, ali siromašna junakinja koja se obrela u visokom društvu XIX veka. Sezona udvaranja je u toku, pa imate priliku da upoznate pravu ljubav i promenite tok svoje sudbine. Na vama je da odlučite da li ćete pružiti šansu duhovitom baronu ser Benediktu Granvilu, ili ćete se pridružiti kapetanu Angusu Maktagartu, nežnom gorštaku i ljubitelju konja. Nekoliko stranica dalje smeši vam se uzbudljiv, ali sklon skandalima, lord Garavej Krejven. Da li ćete pasti na njegov šarm ili ipak nastaviti svoje putovanje kao družbenica avanturistkinje Ledi Evandželin Jangblad? Birajte, okrećite stranice i otkrijte čari zanimljivih avantura koje se međusobno prepliću. Uz to, svaku priču prate ilustracije, koje dodatno ulepšavaju iskustvo čitanja.

 

Promo

 

Ljubila sam Tolstoja prvi je roman iz serije Dragi profesore autorke Peni Rid. Glavna junakinja, Ana, izlazi na sastanak s mladićem koji joj se predstavio kao umetnik. Međutim, kad ga ugleda, shvata da on uopšte nije ono što je očekivala. Iako visok i zgodan, nimalo ne izgleda kao umetnik, već kao opasni momak u kožnim pantalonama. Razočarana, Ana pronalazi zadovoljstvo u odlasku na predavanje iz ruske književnosti. Ali, kad se vrata amfiteatra otvore, shvati da je njen profesor književnosti upravo momak u kožnim pantalonama! Doduše, ovog puta pojavio se u odelu. Zbunjena i iznenađena, Ana poželi da pobegne ili jednostavno nestane s lica mesta. Da li će uspeti da reši novonastalu situaciju, saznajte čitajući ovu duhovitu i šarmantnu ljubavnu priču.

 

Promo

 

Kada se vojvoda vrati je četvrti roman iz serije Očajne vojvotkinje bestseler autorke Eloize Džejms. Lepa ledi Isidora godinama odbija udvarače koji navaljuju sa svih evropskih dvorova. Još dok je bila devojčica, ugovoren joj je brak sa Simionom Džerminom, vojvodom iz Londona kog nikada nije upoznala. Ona provodi dane u romantičnom maštanju o konačnom susretu sa svojim suprugom. Kada do susreta dođe, njegova zagonetna privlačnost umiriće njene najdublje strahove, sve dok nevolja ne zakuca na vrata. Ubrzo saznajemo da vojvoda, nakon burne prošlosti, želi da otpočne miran život dostojan plemića, a da je ledi Isidora isuviše senzualna da bi ispunila ulogu smerne vojvotkinje, kakvu njen suprug želi. Zbog toga vojvoda traži poništenje braka, a Isidori ne preostaje ništa drugo nego da se svim silama bori za njegovu ljubav, pa makar žrtvovala sopstveno srce i čast.

Promo

 

Roman Voz za Pariz Lorejn Braun je namenjen svim romantičnim dušama koje veruju u pravu ljubav. Hana i njen momak Sajmon ukrcavaju se u različite kupee voza za Amsterdam, ne znajući da će se on tokom noći razdvojiti. Kada se to dogodi, polovina voza u kojoj se nalazi Sajmon nastavlja put Amsterdama, a druga polovina, u kojoj se zadesila Hana, upućuje se trista milja dalje, u Pariz. Bez prtljaga, karte i mobilnog telefona, Hana nema drugog izbora nego da provede dan u Parizu. Lutajući ulicama, ona sklapa poznanstvo s intrigantnim i neobičnim Parižaninom Leom, koji je navodi da se zapita da li je život koji je izgradila u Londonu sa Sajmonom ono što zaista želi. Ova iskrena ljubavna priča poručuje da pogrešan put ponekad može da nas odvede u pravom smeru.

Promo

 

Knjigu Ane Carlenge Žao mi je, nisi moj tip želećete da pročitate hiljadu puta. Glavni junaci, Sara i Teo, potpuno su različiti. Sara – debeljuškasta naučnica zaposlena na univerzitetu – beznadežno je zaljubljena u profesora koji je uopšte ne primećuje. S druge strane, Teo je umišljeni tatin sin, naviknut da dobije sve što poželi. Jedina zajednička crta im je to što oboje iz dna duše preziru venčanja i brak. Upravo će se na jednom venčanju i upoznati, a obostrana netrpeljivost neće ih sprečiti da započnu igru nadmetanja. Savršeno su svesni da se ne podnose i da se više nikada neće sresti. Međutim, sudbina ima sasvim drugačije planove. Ukoliko ste ljubitelj romantičnih komedija, obavezno pročitajte ovu duhovitu ljubavnu priču, prepunu iznenađenja.

Prepustite se stranicama ispisanim srcem i izmaštanim ljubavima koje će vas inspirisati! Ove, ali i mnoge druge ljubavne romane koji se nalaze na akciji možete pronaći na linku.

Komentari (0)

Loading