KOLEGE, PRIJATELJI I PORODICA SE OPRAŠTAJU OD VELIKANA Počela komemoracija Feđe Stojanovića, ćerka Zoja skrhana - muk u sali!
Alo! Dejan Briza

U Beogradu, u Ateljeu 212 počela je komemoracija posvećena glumcu Feđi Stojanoviću.

Slavni glumac Feđa Stojanović je preminuo je u sredu, 5. maja u 73. godini, nakon duge borbe sa teškom bolešću. Nakon komemoracije, on će biti ispraćen na kremaciju od 14 časova na Novom groblju.

Osim sjajnih uloga kojima je ostavio trag u domaćoj kinematografiji i na daskama koje život znače, kolege i prijatelji će ga pamtiti i po snazi koju je posedovao.

Među brojnim Feđinim kolegama poput Svetislava Buleta Goncića, Gordana Kičića, Branke Petrić, Gorice Popović, kao i brojnim poštovaocima, pojavila se i njegova ćerka Zoja koja živi i radi u inostranstvu. 

Kolege, prijatelji i porodica okupili su se ispred pozorišta, pre nego što su ušli u salu, a tada je glumica Branka Petrić doživela peh.

KOLEGE, PRIJATELJI I PORODICA SE OPRAŠTAJU OD VELIKANA Počela komemoracija Feđe Stojanovića, ćerka Zoja skrhana - muk u sali!

Foto: Youtube/Printscreen

 

 

Naime, ona se u jednom trenutku saplela i pala, ali je to nije omelo, već se nasmejala i kao prava dama ustala i nastavila dalje, što je oduševilo sve okupljene koji su mislili da joj je pozlilo.

ZAUVEK ĆEMO PAMTITI NJEGOVA GUNĐANJA I SMEJANJA Šta nam se ovo dešava, potpuno sam zanemeo: Radoš Bajić shkran zbog odlaska velikana, kolege se opraštaju od Feđe Stojanovića!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading