Luksuzno i glamurozno venčanje Bijonse i Džej-Zija se i nakon 13 godina prepričava, a ovi ljudi iz Holivudske elite bili su na listi zvanica! (FOTO/VIDEO)
EPA

Bijonse i Džej-Zi venčali su se 4. aprila 2008, bez ikakve pompe. Uprkos brojnim spekulacijama, istiniti detalji sa svadbenog veselja isplivali su u javnost – tek 2014, pošto su ih oni sami plasirali tokom zajedničke turneje „On the Run“.

Muzički par je na svadbu pozvao 40 dobro poznatih lica, pod ogroman šator podignut u reperovom penthausu u Njujorku. Bijonse je venčanicu sašila majka Tina, a čitav prostor u kom su izgovorili sudbonosno „da“ „plivao je“ u belim orhidejama koje su naručili iz Tajlanda. Bilo ih je 70.000, prema daljem pisanju stranih medija i koštale su ih pet miliona dolara.

Zajedno s gostima uživali su u hip-hopu, starim hitovima Vitni Hjuston… Do pet ujutru. Zvanice su, zajedno s glavnim akterima, svoje telefone odložili na ulazu, da bi se ujedno osigurali da ništa ne „ispliva u javnost“ sa ceremonije, a i kako im ništa ne bi skretalo pažnju sa zabave.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tina Knowles (@mstinalawson)

Kratak snimak čina se, inače, nalazi i u videu „Die with you”, za pesmu koju je pevačica posvetila suprugu. Objavila ga je jednom prilikom i na Instagramu, na dan kada su proslavljali devet godina veze.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Beyoncé (@beyonce)

Pored Solanž Nouls i ostatka porodica Nouls i Karter, veselju su prisustvovali Gvinet Paltrou, Kris Martin, Keli Rouland, Mišel Vilijams i mnogi drugi.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading