DOK REGION BRUJI O NASTAVKU TAKMIČENJA Marija Šerifović saopštila dve važne odluke (FOTO)
Foto: Alo.rs

Dok televizijski auditorijum sa nestrpljenjem očekuje početak snimanja nove sezone “Zvezde Granda”, iz PR tima regionalne muzičke zvezde Marije Šerifović saznajemo da će publika širom regiona pevačicu gledati u još jednoj sezoni ovog uspešnog muzičkog takmičenja. No, danas je putem svog Instagrama svojoj publici saopštila dve važne profesionalne odluke. 

Iako je pre nekoliko dana održala koncert na Cetinju, prva objava odnosila se na njen tim i dosadašnju saradnju sa menadžerom. 

- Nove obaveze i ciljevi zahtevaju brojne promene. Kao i u svakom odnosu, pa i u profesionalnom, putevi se razilaze. Želim da vas obavestim da posle šest godina uspešne saradnje nastavljam svoj profesionalni put sa novim saradncima a pre svega menadžmentom. Novi ciljevi i izazovi  su pred svima nama, a ja ovom prilikom želim da se zahvalim Bošku na bezrezervnoj podršci i saradnji koju smo imali u godinama iza nas - istakla je muzička zvezda. 

Pored dobrodošlice novom saradniku a i kada smo baš kod novih ciljeva, usledila je još jedna objava, koja je svakako obradovala najviše Marijinu publiku. 

- E da još jednom Braco dobro došao. Mislim da nisi ni svestan šta te očekuje. Kakva zabavica…Daleko važnija informacija je da se od danas radi na mojim novim pesmama - zaključila je Marija. 

Ranije u toku dana pevačica se oglasila da već početkom sledeće nedelje počinju snimanja nove sezone ali da o ostalim detaljima ne želi da govori. 

MALO GOLOTINJE Marina Visković objavila nikad vreliju fotografiju i napravila haos

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading