Marija Šerifović
Foto: Alo/Foto: ATA Images

Marija Šerifović održala je emotivni govor tokom svog koncerta u Tuzli koji je rasplakao celu publiku.

Ona je, naime, svojoj publici govorila o tome koliko je život kratak, te da je vreme da budemo bolji.

Marija

Printscreen/Youtube/Marija Šerifović

 

- Ako smo večeras moj bend i ja uspeli da za ovih dva i kusur sata malo pomognemo da zaboravite na sva s**nja na koja vas čekaju kada izađete na ta vrata, a ja na ova, onda život ima smisla - počela je Marija i nastavila:

- I samo da vas zamolim jednu stvar, ovo doba je stvarno j**eno, nije ni smešno, tužno je... Koristim svoj mikrofon i svoj glas da vas zamolim da u svom životu ostavite neki lep trag jer će sve ovo neverovatno brzo proći. Sve će nas pojesti bubašvabe i otići ćemo svi... Tako da budite neki dobar drug, dobar komšija, dobra devojka, dobra ljubavnica ako treba, Bože moj, šta sad, šta da se radi, živ čovek.

Ona je istakla da se i sama trudi da bude bolja, a najpre dobra majka, nakon čeka je nastao veliki vrisak i ovacije u publici.

- Ja se iz dana u dan trudim da budem što bolja, pa i pevačica, i umetnica, i šefica, pa i prijateljica, sada i majka. Tako da nije teško, evo već večeras probajte nešto da uradite. Ako za nekim patite, pošaljite poruku, nemojte da čekate ništa, nema ego, nema čekanja... Nemojte da čekate - poručila je Šerifovićka.

Marija je ovaj video ostavila na svom profilu na Instagramu, a uz to je napisala sledeće:

- Mogla bih da pričam sa vama satima. Sve sam vam dala. Poslednji atom snage, energije i ljubavi. Hvala vam što ste tu. Hvala što starite sa mnom. Hvala na ljubavi koja traje.Sigurna sam da se vidimo brzo!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading