marija šerifović
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Pop pevačica Marija Šerifović veoma je aktivna na društvenim mrežama, naročito na platformi Jutjub, gde snima vlogove iz svoje svakodnevnica, a neretko komunicira i sa fanovima.

Ona je sada odgovarala na pitanja fanova, a između ostalog je otkrila i kada će krstini sina Maria.

- Hoću. Jako brzo nadam se. Samo da porodica, prijatelji i kumovi, svi nađemo pravo vreme za to. Da smo svi tu. Ja sam imala 40 dana kada su me krstili u crkvi u Kragujevcu. Odgajana sam u duhu pravoslavlja - rekla je ona i priznala da naslednik nije zahtevna beba:

- Sinoć je spavao 10 sati. Gospodine, moj mali gospodine. Car. Prelepo je biti mama. To je miks emocija. To je jenda konstantna briga, da mu ne fali dlaka sa glave. Kad dođem mrtva umorna sa koncerta i pogledam ga, dobijem supermoć - rekla je Marija između ostalog.

Marija Šerifović

Foto: Caslav Vukojicic

 

Marija je, u šali, rekla kako Verica sada više voli unuka od ćerke i priznala da je nervira jer ne može da je izbaci iz stana.

- Jedan dan kaže da, drugi dan kaže ne, treći dan „gde je moje pile?“ Ona je luda baba, najluđa baba na svetu, bukvalno ne mogu da je se otresem. Znači baba, javni apel, moraš da shvatiš da ti moraš da budeš baba i da nekad trebaš da odeš, da malo odmoriš. Vera neće da ide kući, opsednuta je njime, tako da ja mislim da njega sad voli više nego mene - kazala je pevačica i priznala sve o njegovom imenu.

- Želela sam da se zove na slovo „M“ i ja sam želela da se zove „Max“. Onda naravno, moje drugarice seljanke su rekle „Da daš detetu ime da se zove kao kuče“. Zbog trenutka procesa, papirologije dok smo bili u bolnici, to se sve mora popuniti i došla je žena i pitala kako se zove. Svi su krenuli da smišljaju na slovo „M“ i neko je rekao „Mario“ i ja sam samo rekla „Pišite Mario“. Lepo mi je. Nadam se da te neće biti blam što se zoveš Mario, a mama ti se zove Marija. Slatko mi je - rekla je Marija u svom videu na platformi Jutjub.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading