SVOG PARTNERA NIKADA NEĆU POKAZATI! Dunja Jovanić za emisiju Alo! NASLOVNA prvi put o privatnom životu, a ove detalje javnost nije znala!
Alo

Jedna od najuspešnijih i najuticajnijih mladih žena na društvenim mrežama, influenserka Dunja Jovanić, alijas Aj Em Fešn Bejb, bila je gošća emisije Alo! naslovna koja se nalazi na našem Jutjub kanalu.

Naime, ona je tom prilikom govorila o prednostima i manama svog posla i popularnosti, kao i zbog čega svoj privatni život krije od očiju javnosti.

Ko u tvojoj porodici najteže podnosi loše strane tvog posla?

- Moja baka se stresira zbog svega lošeg što o meni vidi ili pročita. Baš nedavno smo pričale i ona me onako izokola pita: „Dunja jesi li ti propala, ne viđam te na televiziji u poslednje vreme?“. Meni je to bilo presmešno, ali znam da se ona jako nervira oko tih stvari, a zamislite tek da vidi šta o meni pišu po društvenim mrežama. 

SVOG PARTNERA NIKADA NEĆU POKAZATI! Dunja Jovanić za emisiju Alo! NASLOVNA prvi put o privatnom životu, a ove detalje javnost nije znala!

Alo

 

Sa svojim pratiocima deliš i lepe i tužne trenutke, često umeš i da zaplačeš. Nedavno si objavila jedan stori gde si bila vidno uznemirena...

- Ja sam jako neposredna, nekada je ljudima to strava, nekada prevrću očima na to. Meni se skoro dogodilo da me je kuca ogrebala i da mi je otkinula ceo mladež i nisam pomislila u tom trenutku da nekog pozovem. Ja svakodnevno komuniciram sa svojom publikom, mehanički prvo što sam uradila, postavila sam Instagram klip, uplakana i uplašena, pitala sam ljude šta da radim. Nikada nisam želela da budem supersavršena devojka koja će biti proračunata i koja će kalkulisati kada će i šta da objavi. To sam ja, ako vam se sviđa - pratite, ako vam se ne sviđa - adios!

Poznata influenserka je takođe otkrila da će emotivnog partnera zauvek skrivati, a šta je još rekla u emisiji Alo! NASLOVNA pogledajte na vrhu teksta.

ONA JE VENČALA CECU I ARKANA! Bila je poznata voditeljka, imala blistavu karijeru, a onda je ubijena u stravičnoj sačekuši kada je imala 25 godina!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading