Dunja
Foto: Printscreen/Priintscreen twiter

Dunja Jovanić pre nekoliko dana je izjavila da pevačica Rijana "uskoro treba da se okoti". Time je izazvala veliki gnev u javnosti, te komentari od tada ne prestaju da se ređaju, a ta izjava bi mogla skupo da je košta.

S obzirom da su mnogi bili besni povodom Dunjine izjave da se žene kote, video je ubrzo uklonjen sa njenog Instagram profila, kao i komentari koji su krenuli da se ređaju na društvenim mrežama.

„Bestidnica biše komentare", „Zašto brišeš komentare", „Ukinite ovu personu", poručivali su joj korisnici u komentarima videa u kom reklamira jedan brend, a čija se reakcija na situaciju još uvek čeka.

- Da li planirate da se ogradite od Dunjine izjave i da prekinete saradnju sa nekim ko smatra da se žene kote? Hvala! - pisali su na društvenoj mreži Tviter uz tag brenda koji Dunja reklamira.

Neki su ipak smatrali da će brend nastaviti da plaća influenserku za angažovanje, te su mnogi besni fanovi bili zgroženi i pisali kako „sada znaju šta više da ne kupuju".

- Brend ne mora (da reaguje), ali ja više neću kupovati ništa što ona reklamira, jer imam kući „okot" od tri i po godine koji vredi više od pi**ivog brenda koji podržava ovu pakosnu ludaču - bio je jedan od komentara, a onda su krenule da se nižu i dokazi da Jovanićevoj ovo nije prvi put.

- Ovo joj je prvi put da snima otkada... Se okotila (smeh) - izgovorila Dunja u jednom od svojih vlogova

Dunja se za svoje ponašanje ne nije izvinila, iako je njena izjava glavna tema društvenih mreža.- Dunja Jovanić već pet godina nije naučila da poštuje žene. Ovo je prošlo neopaženo. Sramota! - piše u jednom od tvitova.

- Svaka javna ličnost mora da pazi šta priča, jer se to meri tri puta više nego kad kaže neki anonimus.

- Dugo se već bavi javnim poslom, tako da ne treba niko da je žali, nek nauči da se ponaša - smatraju tviteraši.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading