Dunja Jovanić
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Poznata influenserka Dunja Jovanić, svoj život delila je sa svojom dugogodišnjom saputnicom, psom po imenu Bejbi, koju je s ljubavlju negovala sve do njenog tužnog odlaska prošle godine.

Međutim, Dunja jeobradovala svoje pratioce na Instagramu objavom divne vesti - da je ponovo pronašla radost u društvu novog četvoronožnog prijatelja kojeg je nazvala Bianka.

Na Instagramu, influenserka je podelila seriju fotografija sa svojim novim ljubimcem, deleći srećne trenutke njihovog zajedničkog života.

Ujedno je otkrila kada je Bianka stigla u njen dom, deleći sa svojim pratiocima radost i ljubav prema novom članu porodice.

- Uh….odakle početi. Pre tačno 7 dana, 11.12., ušla je Bianca Bella. Svi oni koji su nekada izgubili neku dušu, čupavu ili ne, znaju koliko to može da boli i koliko je teško ponovo otvoriti svoje srce znajući da ćeš jednog dana opet proći kroz to isto. Ali kada se stavi na tas, količina ljubavi daleko je veća od svega ostalog. Mada i pored svega toga, da je ovo trebalo da bude moja odluka, ne znam kada i da li bih je donela… Ali kada su krenule da se nižu slučajnosti jedna za drugom, znala sam da je ovo bilo suđeno, a napisaću vam samo neke…Pričam ja pre par nedelja kako imam osećaj da ću u životu imati dva sina i kako mi je žao što ćerku neću moći da nazovem Bianca Bella, poput ćerkice Kobi Brajanta - napisala je ona i dodala:

Pri preuzimanju Belle, pričamo o imenu, ja kažem pa možda bih je nazvala Bella, a vlasnik kaže ‘pa tako joj stoji u rodovniku’. Do toga da nakon dva dana slučajno nalazim Kobijev dres, koji je kupljen Bejbi pre nekoliko godina, a u koji nikad nije mogla da stane, koji je taman Belli…do toga da je naša konekcija bila toliko prirodna i instant, da je gledam sve vreme i osećam da je znam celog života…I samim tim ova godina nije mogla bolje da se završi. Hvala mojim kumovima na najdivnijem poklonu na svetu, koji ću cmakati, maziti, paziti, grliti i voleti najviše na svetu - napisala je Dunja na svom Instagram postu. 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading