Dunja Jovanić razbesnela javnost svojom izjavom
Foto: Alo/Printscreen

Srpska influenserka Dunja Jovanić, poznatija na Instagramu kao Imfashionbabe, izazvala je nedavno bes javnosti zbog svoje izjave o trudnoj pevačici Rijani, kada je rekla kako "uskoro treba da se okoti", o čemu smo tada i pisali.

Iako je izjavu, koju je objavila na Instagram storiju, ubrzo obrisala kada je dobila negativne kritike, neki od pratilaca su video sačuvali.

- Kako vreme brzo prolazi. Pa onda vidim, tipa, Rijana, treba drugi put da se okoti... Ja, kao, "ala vreme šibaaa" - rekla je Dunja.

Reakcije na njenu izjavu bile su burne, a posebno su influenserku napali na Tviteru.

"Zašto od infuensera niko ne reaguje kada Dunja Jovanić ponižava sve redom, prosipa nekulturu gde god krene, diže noge po tuđim automobilima itd? Zašto se niko ne oglasi i osudi takvo ponašanje?", "Dunja Jovanić odavno poznata po rasističkim ispadima, valjda neke lične frustracije, ko će ga znati, danas uspešno rasizam ukombinovala sa mizoginijom u izjavi na Instagram storiju kako Rijana treba da se okoti!", "Da je ona trudna i da je njoj upućena takva gadost, kukala bi po svim medijima da je žrtva online nasilja", samo su neki u nizu komentara na Tviteru.

Da joj ovo nije prvi put da za žene upotrebljava ovakve termine, govori i novi-stari snimak koji se pojavio na Tviteru.

Naime, pre pet godina Dunja je i za svoju tadašnju prijateljicu, influenserku Enu Čubrilo, poznatiju kao Ena Luna, rekla istu stvar.

- Prvi put da se Ena snima od kada se okotila - rekla je Dunja kroz smeh, misleći da je duhovita.

Ipak, izgleda da se ni Ena nije uvredila, pa se nasmejala.

Dunja Jovanić i Ena Luna bile su dugogodišnje veoma bliske prijateljice i koleginice, ali izgleda da to više nije tako.

Snimak koji se pojavio na društvenoj mreži TikTok pokrenuo je lavinu komenatara, a mnogi se pitaju šta se to zapravo desilo.

Naime, Ena je gostovala u emisiji na jednoj televiziji i tom prilikom je dobila zadatak da prokomentariše stajlinge pojedinih influenserki, a na spisku su se našle i dve pevačice.

Na fotografijama su se našle Tamara Kalinić, Uki Q, Zorana Jovanović Zorannah, Teodora Džehverović, Dunja Jovanić i Jelena Karleuša.

Ono što je svima zapalo za oko je Enin komentar da joj je Zorana drugarica, a kada se pojavila fotografija Dunje Jovanić ona je pitala: "Ko je ovo?".

Ubrzo je i promenjena fotografija, što se može i videti na snimku.

Brojne teorije zavere su se nakon ovoga pojavile na Tviteru, a nikome nije jasno o čemu se radi, budući da Ena Luna i Dunja važe za jako bliske prijateljice.

LOZA ĐOGANIJEVIH Otkrilo se porodično stablo najveće porodice na estradi, a sada se saznalo i kako su u srodstvu za Editom i Indi

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading